Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Downloads > Boje i Samplovi > Korg > PCG i KMP

Najnoviji fajlovi
Najnoviji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najaktivniji uploaderi
Najaktivniji uploaderi

Download-Upload Centar www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.

Download-Upload Centar
Pocetna | Kategorije | Statistika | Pretraga
You do not have permission to download files
Ime fajla (*): samplove harmonike za tritone (2,43 MB) Download
Autor: ZILE IZ MELBOURNE (Uploaded by zile)
Date Added: 21.09.2007
Downloads: 838
Grade: A+
Opis i spisak fajlova
EVOVAM NARODE OPET OD MENE SAMPLOVE HARMONIKE GUVERINI.JAVITESE SLOBODNO KOD MENI JA RADIM SVE BOJE I RITMOVE ZA SVAKI KORG.
Images
samplove harmonike za tritone by zile on 21.09.2007
You do not have permission to download files

Comments
zile
23.09.2007 at 08:37
dacha
19.10.2007 at 14:27
Zile legendo,skoro sam kupio tr61 a ovde u Beogradu je mnogo tesko doci do pravih truba,gitara,klavira....za pravu svirku,sta god da sam nabavio je turcizam pa se nadam da ces mi ti poslati nesto kvalitetno i normalno.Puno te pozdravlja tvoj zemljak Dacha
MIKI CORTAN
16.11.2007 at 16:52
cao zile ja sam skoro kupio le pa bi mi trebale boje za njega stose tice dvojki sve a posebno bas kontre od v 50 hvala unapred
ibrodirka
27.11.2007 at 21:16
pozdrav za tebe zile iz sarajeva,ja sam ibrahim.imam jedno pitanje za tebe imas li nesto za korga pa1x
slavkic
15.12.2007 at 18:09
alo druze imas neki dobar set za tritona da mi das
saskoo
18.03.2008 at 12:41
Zdravo Zile...trebalomi boje i semplove za kurzweil..ako moze..
pozdrav..sasa
KEMAL_KORG
17.06.2008 at 00:51
pozdrav Zile, neki dan sam kupio TR-a i dobio sam gratis neki set ali to je nista, sad mi bolje zvuci moj pa80 nego TR sa bojama, ako imas nesto da mi posaljes molim ali da je stvarno dobro ili makar solidno za narodnjake da mogu svirati, ovako sam kao bez klavijature.pozzzzzzzzz
zlajaUSA
17.07.2008 at 07:43
Veliki pozdrav majstoru, pre par dana sam kupio korg pa80, nemam pojma o klavijaturama, neki jako mlad djecko svirao sa njim a ja sviram harmonikom preko 30 godina najvise sevdah i stare hitove ,svasta vec ima unutra uprogramirano ali razboljeh se nacisto., mozes li sta pomoci od srca..bojama ritmovima za zlaju u usa bio bih ti zahvalan., hvala unaprijed
ackomk
25.01.2009 at 20:53
zdravo brate jel imas guerini semplove za pa800 pozdrav iz makedonije
Korg-Triton
25.04.2011 at 06:17
alo alo drug jel mozes nasto za Tr da prebacis bio bi ti zahvalan

DownloadsII 5.1.2 by CyberRanger & Jelle
Based on ecDownloads 4.1 © Ronin

Trenutno vrijeme na Forumu 06:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije