Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Stavio sam na upload Roland G70 OS V3 verziju koja ima ogromno poboljšanja prema Os v2 naročito uključujuči OTS koji sada rade automatski to jest koji prije nisu radili sa ritmovima poboljšani su svi zvukovi,ritmi i tako dalje.
Pošto sam zaboravio da dodam ovaj manuel pored stavio sam ga naknadno pa neka ga moderator složi ako to može tako da bude zajedno.U tom manuelu napisane su funkcije koje su na V2 i koje su poboljšane na V3.Taj OS stavio sam zato jer se ne može više skinuti ni sa Roland stranice na kojoj su ostavili samo manuel upustvo o OS skinuli verovatno zbog prodaje novijih modela klavijatura na koje su stavili ta poboljšanja verovatno E80.
Taj OS mi poslao Kris Nicholson iz ZDA koji ima valjda sve modele klaviatura vrhunski je muzičar i bavi se takođe demonstracijama i programima klavijatura.Pa sad ako neko ima G70 i nema tu verziju neka je skine i ako mu budu potrebne možda još koje informacije neka me kontaktira.