Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Downloads > Ritmovi > Yamaha

Najnoviji fajlovi
Najnoviji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najaktivniji uploaderi
Najaktivniji uploaderi

Download-Upload Centar www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.

Download-Upload Centar
Pocetna | Kategorije | Statistika | Pretraga
You do not have permission to download files
Ime fajla (*): Rimovi PSR 9000 (21,9 KB) Download
Autor: nikola1312 (Uploaded by nikola1312)
Date Added: 16.06.2008
Downloads: 267
Grade: B
Opis i spisak fajlova
Images
None
You do not have permission to download files

Comments
nikola1312
17.06.2008 at 07:52
Novi sam Clan pa reko da se prijavim kako treba.
Ovo su neki Ritmovi koje sam nekad pravijo. Mozda fali Bass i Ritam Gitara posto sam ja koristijo Semplovane. Stavite Fingerd.Bass i Clean Guit. malo ih smanjite i to je to. Maskara, Nema nista , Otisao Vratio Se, Neke Ptice, Plava Ciganko i Zlato srebro.
Kazite dal Valja
Pozdrav
vita_kg
24.06.2008 at 19:06
Extra su

KOd mene na psr 3000 rade ubijaju
Izbaci jos nesto
gibanica
26.06.2008 at 01:16
ok su..al to sve vec postoji po netu,koje kuda. za jamahu bolje radi neke uopstene da ih koristis za kojesta...ako me razumes svako dobro
nikola1312
26.06.2008 at 07:34
@gibanica ako mislis na univerzalne ritmove onda si upravu, jer ove namenske ritmove treba znati koristiti, intro,break itd sve ima svoje mesto. Kada malo duze nesviram neku pesmu i ja zaboravim kako sam napravijo ritam . Sigurno ima slicnih stylova, ali ove sam ja za sebe nekad pravijo.
Pozdrav

DownloadsII 5.1.2 by CyberRanger & Jelle
Based on ecDownloads 4.1 © Ronin

Trenutno vrijeme na Forumu 09:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije