Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Evo drugari mnogi su trazili ovaj bas i mislim da ga nigdje nema skinuti.a bas je vrh za pop rok muziku cak i za narodnjake osim mozda dvojki.odlucio sam usemplati taj bas sa svog korga n5 (kojeg sam nabavio po savjetu Ace iz Amadeusa i odradio patch prema njegovom basu koji on koristi).e sad posto ja nemam korg nego kurzweil ja sam ga u kurz mapirao kad sam ubacio semplove koje sam dobio iz n5 pa sam awave studio koristio da krz prevedem u kmp format.da li ce sad prihvatiti sve he..m li ga ne znam mapu vjerovatno hoce.mozda vam ostane release pa ako se to desi smanjite ka skroz ili accack itd.u svakom slucaju imate uzorke.bas je od 5 semplova jer sam probao svaki ton i ovako da razvucem i bas je potpuno isti jer nije semplovana bas gitara nego bas iz sinta,pa sam ovako mapirao da ne zauzima previse memorije.i nema loop zato sto semplovi traju bukvalno koliko traju na samom korgu dok ne nestane zvuk.aj zivjeli i srdacan pordrav svima.
kolega ako mislis da je to taj pick onda ga i ne skidaj.sve te klavijature koje si naveo imaju po 2 pick basa picked 1 i 2. ovo je picked 3 bas koji ne postoji u tim klavijaturama.ne znam samo zasto su ga trazili ljudi koji sviraju pomenute korgove ako ga imaju u sintu vec. :-) svirao sam sa kolegom koji ima tr i poredili smo uzivo na velikoj snazi i razglasu -nigdje veze. pozzz
tacno je da na prvo slusanje lice posto u n5 postoje tri picked basa prva dva su ista koje imaju svi ti korgovi koje si naveo ali ovaj picked 3 u multisoundu nema ni jedan osim n5 i mislim trinity jos da ima.i bas je univerzalan sa njim mozes gotovo sve svirati od narodne do rok muzike.ja kad nosim 2 sinta koristim njega i sa kurzweila jos jedan(onaj na koji Srecko svira) samo za dvojke.
semplovao sam ga preko live kartice.vidjecu kod kolege otici do studija pa ga usnimiti jos jednom,ali u svirci se to ne osjeti uzivo kad se svira bas.ma na kakve sam nalijetao seplove basa sa koliko suma ovo je pjesma