Korisničko Ime
Lozinka
Registracija


Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Downloads > Kompletni setovi > Roland

Najnoviji fajlovi
Najnoviji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najpopulatniji fajlovi
Najaktivniji uploaderi
Najaktivniji uploaderi

Download-Upload Centar www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
  
Download-Upload Centar
Pocetna | Kategorije | Statistika | Pretraga
You do not have permission to download files
Ime fajla (*): GW8_Kruno Set (654,6 KB) Download
Autor: Kruno T. (Uploaded by ktisljar)
Date Added: 23.05.2013
Downloads: 71
Grade: A
Opis i spisak fajlova
Svima koji sviraju Roland GW-8. U setu ima 35 performasi koje sam sam radio i 100 (Po mom ukusu) dotjeranih ritmova. Ritmovi su podrijetlom sa sljedećih klavijatura: Roland G800, G1000. Solton MS50, Ketron SD1Plus. Molim iskusnije i one koji se profesionalno bave muzikom da kažu svoje mišljenje.Zanima me idem li u dobrom smjeru (efekti, panorame instrumenata, nivoi instrumenata itd...)
Ugodno isprobavanje i nadam se da će i Vama ovaj set biti od koristi.

Pozdrav!
Images
None
You do not have permission to download files


Comments
Boban010
24.05.2013 at 10:51
Skinuo sam set iz znatizelje i par ritmova pregledao u Style worksu.Primetio sam da dosta ritmova vuce boje iz GM banke iako ima dosta kvalitetnijih boja u recimo world banci.GW8 ima mogucnost za vise drum traka u svakom ritmu a to ovde nije iskorisceno.Na taj nacin svaki ritam moze imati svoj drum set.Steta bi bilo i da se ne upotrebi onaj jedan Style MFX....
ktisljar
24.05.2013 at 17:10
@Boban010,
Zahvaljujem se na sugestijama. I meni se dešava da kad ritmove preslušavam u StyleWorksu, svi ritmovi koriste GM banku i GM DrumKit. Međutim kad te iste ritmove učitam u klavijaturu oni zvuče onako kako sam ih na klavijaturi podesio. (Kao da Style works ne pošalje informaciju o Drum Kitu preko MIDI-a u klavijaturu). Možda da i ti učitaš ritmove direktno u GW8 pa da vidimo da li tada ritmovi zvuče drukčije (bolje). U svakom slučaju hvala na komentaru. Znam da si veliki poznavaoc GW8 i tvoje mišljenje izuzetno cijenim.

Pozz.
Boban010
24.05.2013 at 18:18
Pretpostavljam da koristis Makeup tools,jer i to moze da bude jedan od razloga zasto STW ne procita style kako treba.Ja bas nemam poverenja u taj alat i koristim jedino Style composer.A ovo za kombinacije setova,odnosno vise drum traka probaj,mora rezultat da bude bolji.Ako negde zapne,slobodno pitaj,objasnicu ti.Ne znam da li cu imati vremena da ubacujem tvoj set pa da preslusavam jer sam ovih dana prezauzet.
Napravi sebi demo sekciju ovde na sajtu pa da slusamo i komentarisemo svi zajedno.
Pozdrav.
ktisljar
24.05.2013 at 22:15
Tako je. Ritmovi su dorađivani u Style MakeUp na klavijaturi. Probat ću ovo sa više drum traka pa ako zapnem javit ću se. Demo sekciju ću otvoriti kad nađem malo više slobodnog vremena. Trenutno jedva da stignem upaliti komp. Hvala i pozdrav.


DownloadsII 5.1.2 by CyberRanger & Jelle
Based on ecDownloads 4.1 © Ronin

Trenutno vrijeme na Forumu 18:20


Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije