Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
drug ja sam set i bekaup upisao par puta i svaki put mi zablokira flesh card nakon procesa upisivanja cita ritmove sa card bekapa al pa80 nevidi card nit je mogu formatirat niti vadit semplove tako da svaki put pa80 moram osposobit i vratit u prijasnji modus posebnom metodom,mada su ritmovi extra al nesto nije uredu sa tim bekaupom,ako imas ovaj set i becaup da je uredan postavi ga jer ovaj definitivno nije uredu,imam i ja extra set pa ako si za mjenjat cemo se za ovakav samo neka je uredan,pozdrav
ja nisam cuo bolji set od ovoga i nisam mogao da vjeruje da pa80 moze ovako da radi dok nisam ovo ubacio..al problem sto je set sa nekim turskim ritmovima a i kartica se zakljuca tako da se ne moze nista iskoristiti...