Korisničko Ime
Lozinka
Registracija


Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Odgovor
 
Alati tema Display Modes
Star 10.02.2013, 19:28   #21
tranzit
Banovan!
 
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Postovi: 5.282
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.121 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@branoy

Auuuuh.... sta ti sve ispisa, po Bogu si brate. Prvo, sto se moje malenkosti tice, to nije bila tema niti imam bilo kakve potrebe dokazivati ni tebi, a ni bilo kome koliko i sta znam i umijem. Ti samo mene ne poznajes, pa radi toga nisi ni u stanju da znas moj rad i djelo. Da te ipak ne ostavim u totalnoj neizvjesnosti i nedoumici, za mene se vrlo dobro i nadugacko i nasiroko zna. Neka to bude dovoljno jer nemam obicaj da se eksponiram na ovaj nacin, pa je radi toga i ono "tranzit" sasvim dovoljno jer ljudi onda opustenije diskutuju, ama ti si se previse opustio. Napisah ti vec, da prvo treba da upoznas materiju i to veoma dobro, pa tek onda ovako javno da diskutujes, da ne bi sam sebe na ovakav nacin deklasirao. Ti ne poznajes materiju. Tvrditi o nekakvim filterima, LFOima i ostalim zajebancijama na Tritonu, kako su straaaaaasne i da takvih u Kontaktu nema, je samo po sebi dovoljno da vise ne diskutujemo na tu temu, bar ne ti i ja. Ne mozes ni da sanjas kakvih Filtera, LFOa, Envelopea, Portamenta i Modulatora svih mogucih i nemogucih vrsta ima u Kontaktu. To sto ti njih ne poznajes i ne znas gdje su i kako ih upotrijebiti, to nije stvar Kontakta nego ljudski faktor neznanja. O ogromnom domenu Scriptinga u Kontaktu, tebi nemam ni potrebe pisati. Kontakt je jedini softvare Instrument koji je zvanicni "industrijski standard" medju stotinama softvare samplera. To bi nesto trebalo da znaci, cak i tebi, ama se bojim da i to ne znas.
Te nebuloze koje si napisao u vezi sa kostanjem audio kompjuterskih sistema su tek vrhunac nepoznavanja aktuelne tehnologije. Vjeruj mi, da ne znam odakle bih poceo to sve da ti objasnjavam, pa sam rijesio da i ne pocinjem jer tebi prvo treba onaj pocetni kurs o svemu tome, da bi uopste moglo da se prica i diskutuje. Moj prijateljski savjet, mani se toga, nije to za tebe, Triton pod ruku i budi srecan.

Promijenjeno od tranzit (10.02.2013 u 19:36 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled


Trenutno vrijeme na Forumu 11:09


Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije