|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.12.2007
Downloads: 4
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Moze li neko da me uputi kako da ubacim novi OS ali preko kompa.Skinuo sam sa korgovog sajta update i nije mi sve u potpunosti jasno, a ne bih da se zeznem-dosta mi je maler sa displejom!!ha-ha
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
prvo pripremiš 4 diskete,onda taj os najprije instaliraš na diskete,moraš pazit da ih ne pomješaš.kad napraviš te 4 diskete prvu ubaciš u klavijaturu i upališ ga.
onda ti on počne sam učitavat os sa diskete,kad te treaži da ubaciš drugu,onda ju ubaci i on automatski nastavlja, i tako za zvaku disketu. kad je to gotovo on ti kaže da ugasiš klavijaturu.ugasi ju pa ponovo upali. nakon toga skini RESOURCE 3.00 sa njihve korgove stranice ubaci ga u klavijaturu i učitaj ga i to je to. al kažu korgovci da moraš otič na SOUND mod pa u sempler i tamo moraš svaki zvuk iz postoječeg seta usnimavat 1 po 1 ponovo. Evo to je onako u kratko na brzinu.
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja nisam ucitavao semplove ponovo,samo sam opet ucitao ceo set i sve semplove od jednom i sve radi besprekorno!Jos jedna stvar,drug ja sam skinuo sa korgpa sajta os 3.01 i nije mi radio kako treba tako da bih ti preporucio da ides na ovu stranicu i skines proveren 3.01 i skini ovaj koji nije raspakovan
![]() http://www.timomusic.ch/PA1X-system.htm
Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | Tomislav_R (11.03.2010) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
301, korg, pa1x |
|
|