Download-Upload Centar
www.YU-MIDI.com/www.YU-MIDI.org, kao i njegova uprava, ne preuzimaju odgovornost za fajlove postavljene na svom serveru.
Odgovornost za sve moguće posledice ostaje isključivo na onima koji su fajlove postavili.
Upozoravaju se članovi da dobro prouče pravilnik o radu sajta, pre nego postave materijal.
Sav nelicencirani materijal, odmah nakon uploada, se tretira kao da je pod GNU licencom, a licenciran nekom drugom ne otvorenom licencom će biti uklonjen, a neovlašćeni upload prijavljen odgovornim službama.
Eto zanimiljivo je da sam u ovom setu pronašao jednu svoju boju koju sam ja radio i stavio u download,radi se o SHEFCET boji,najtužnije je što se ovaj set prodaje za 200 eura,a manje-više su sve boje več ovdje u downloadu
Pregledao sam SET i mogu da kazem da nije nista posebno!
Ovo je dokaz da postoje veoma losi ljudi kojima je samo bitno da kradu...
Ko zna sta je taj smrad sve pokrao sa foruma....
Hvala na uploadu, ću popii jer mi klav nije kod kuće, pa ne mogu isprobat.
Khm.. možda griješim, al mislim da nije u redu da djeliš set koji si dobio, a nisi ga ti složio... Mslm, znam kako bi se nap**dio da ja nekome dam svoj set i onda on to djeli okolo.
hehe, pa ok, napisao sam ja odmah "hvala na uploadu" i da ću popi jer mi klav nije kući... al, ono. Ne znam zašto, al malo teže mi je učitao set, na kraju ipak uspješno...