Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Sta vam smeta na forumu?

Strane : 1 2 [3]

sale_band
31.01.2014, 08:53
Nemam pojma...

P.S. Zamolio bih @Vaxter da se javi na priv. :)

Arter
31.01.2014, 09:49
Meni sve super, al samo me smeta zasto kad se stavlja u download, zasto clanovi ne upisu ili stavi prt screen sto je u unutar filea, nego poskidati stotinu fileova da bi nisa sta mi odg... A jos k tome i po 10 puta uduplo skinuti... :-D lp svima

Sent from my ST25i using Tapatalk

Vaxter
31.01.2014, 13:39
Sale, to brisanje je jednostavno nemoguće izbeći.
Uglavnom bri[emo samo gluposti i baljezgarije, a onda bude i po koji post kao kolateralna šteta u svemu tome jer je logički vezan za one druge.
Veruj mi, ne želiš da vidiš na šta bi ličilo već da nema tog brisanja.

Željko je dobio ban jer mu je previše puta oprošteno.
Ovo što vidite je to, ništa nije obrisano.
Ovo sada je samo bila kap koja je prelila čašu.

Za privatne sam kriv.
Javljam se. :)

tranzit
31.01.2014, 14:20
Smatram da ne bi trebalo da raspravljamo o tome, zasto, kada i ko je dobio ban. To ce vec doticni da rijesi sam sa administracijom i ona sa njim. Premalo cinjenica znamo da bi o tome mogli da diskutujemo, a i ne vidim nikakvu potrebu za bilo kakvom diskusijom. Malo smo pogresno shvatili rad jednog foruma. Forum nema "sindikat" koji treba da se brine o clanovima. Ukoliko nekoga bas silno zanima zasto i kada je neko dobio ban, ima nacin da kontaktira administraciju i da se obavijesti o tome, pa ako bas hoce i da ulozi svoj protest ali je besmisleno da se o tome javno raspravlja na forumu jer mi se cini da bi forum ubrzo postao sudnica u kojoj se nista drugo i ne bi radilo nego diskutovalo o tome ko je i zasto dobio opomenu ili ban.

sale_band
31.01.2014, 15:03
eh, sad... Ti zaboravljas da je nama u genima da malo gurnemo nos gde nam nije mesto, pa se to odrazava I na forumu :)

P.S. Ako si mislio na moj post, nisam nameravao da pitam sta se desilo, a nisam ni citao jer se ispostavilo da nista nije ni obrisano, samo me podsetilo da se pozalim na isparavanje postova na koje sam voleo da vidim odgovor vise nego "dulum pite I brdo salate" :lol:

Za svakog vazi isto pravilo - sta posejes to pozanjes

tranzit
31.01.2014, 15:59
Ma jok, nisam uopste imao u vidu tvoj post, nego sam pisao uopsteno o dogadjanjima i ponasanju na forumu. Tebi nema sta ko da zamjeri.

nesaband
01.02.2014, 13:05
Meni smeta sto moderatori nemaju isti arsin prema svim clanovima.Na ovom forumu postoje clanovi prvog reda,drugog reda i oni koji nisu simpaticni ili jesu sipmaticni administraciji.

Banovanje je jedna od metoda da se skloni neki od clanova cije pisanje nije po njihovom ukusu.Uglavnom takvi clanovi dobijaju banove.A to sto mnogi clanovi pisu nebuloze,razne gluposti u vezi neke teme,to se ne kaznjava banom.

Na kraju krajeva ovaj forum se polako pretvara u jako los forum sa losim temama,losim komentarima i mislim da ako nastavi sa takvim radom sve vise pravih starih clanova ce sve manje posecivati ovaj forum.

@tranzit,ne slazem se da ne treba pisati u ovoj temi i voditi konstruktivnu raspravu.Sve treba da bude javno a ne da se neke stvari pitaju preko PP.

srdjan motif
01.02.2014, 13:29
meni smeta samo jedna stvar koju ja uopshte ne razumem. ovako ako ja postavim neku temu neko se javlja i kaze ta tema vec postoji nije joj tu mesto a kad otvaram tu istu temu opet se neko javlja i kaze otvarsh zastarelu temu. ako moze neko da mi obijasni ta pravila jer ih ja ne razumam. forum je super. nego samo da se to malo oko pravila pojasne kao shto kaze kolega nesa bend neko pishe sve i svashta i linkovanja i svega i svacega i nema bana. a neko jedna greska i odma ban.

acakasper
01.02.2014, 13:33
http://yu-midi.org/forum/faq.php

samo procitaj ali procitaj ovaj pravilnik i tu sve pise i samo se njega pridrzavaj.

srdjan motif
01.02.2014, 13:35
ja se stvarno zahvaljujem kolegi acakasper sto je odvojio malo vremena i obijasno. Hvala druze .

sale_band
01.02.2014, 13:49
@nesaband Ja mislim da je drug @tranzit već shvatio u sta može da se izrodi "konstruktivna" rasprava pa je zato rekao što je rekao.

Drugo, ne mislim da su aršini dvostruki, samo su nam likovi koji popiju bananu manje ili više dragi...

Sent from my HTC One XL using Tapatalk
Dodato:
@srdjan motif
Postoje teme koje imaju smisla da se "podignu iz pepela" a neke opet, nemaju. To bi trebalo da se logički odluči

nesaband
01.02.2014, 14:56
@sale....
svako ima pravo na svoje misljenje a ja ostajem pri svom misljenju.
Ne vidim razlog zasto bi mi ti tumacio nesto sto je neko drugi napisao?
Mislim da @tranzit kada bude na forumu moze i sam da se oglasi ako se ne slaze sa mojim misljenjem.

Sto se tice banovanja to nije na meni da odlucujem niti imam tu moc,ali da je kojim slucajem imam ovaj forum bi bio mnogo cistiji nego sto je u ovom trenutku.

neconix
01.02.2014, 16:56
Meni smeta sto moderatori nemaju isti arsin prema svim clanovima.Na ovom forumu postoje clanovi prvog reda,drugog reda i oni koji nisu simpaticni ili jesu sipmaticni administraciji.

Navedi imena clanova za koje mislis da su prvog, drugog ili treceg reda,i one koji nisu ili jesu simpaticni administraciji, pa onda mozemo nastaviti dalju pricu ako zelis....javno da svi vide, bas me zanima ko to ima vise prava a ko manje na ovom forumu.:)

nesaband
01.02.2014, 17:20
ako zelite dobicete i taj odgovor ali ne sada posto trenutno nema vremena da pravim spisak.Spremam se polako za posao pa cu to ostaviti za sutra da vam napisem.

nele1
01.02.2014, 19:21
Neznam ali sto sam procitao ovih zadnjih par strana nije pisalo nista lose od strane Zeljka
mislim da treba pustiti loptu na zemlju jer nema razloga dase dize neka frka,svako od nas ima nekih mana a sa obzirom da poznajem Zeljka covek je do koske ,uostalom demokratski je da svako kaze svoje misljenje i normalno bez uvreda na racun drugih ljudi.Ajmo ovo da napravimo da svima nama ovde na sajtu bude bolje,mislim da i jeste cilj naseg boravka i bez tih silnih prepirki.
Pozdrav Nele.

vingula
01.02.2014, 21:29
starije teme se mogu otvarati..ali da nisu starije od 2-3 god...a ne sad otavarti neku iz 2005 ili 2006 (mislim tog tipa)

druga stvar, forum bi očistio od onih koji nisu sposobni napisat ni jednu normalnu rečenicu

tranzit
02.02.2014, 00:08
@tranzit,ne slazem se da ne treba pisati u ovoj temi i voditi konstruktivnu raspravu.Sve treba da bude javno a ne da se neke stvari pitaju preko PP.Samo pogledaj sta se deslio od ovog tvog posta iz kojeg sam citirao gornju recenicu, pa do ovog koji pisem i bice ti jasna moja predpostavka o tome, da bi forum postao vrlo brzo, ama munjevito, sudnica posto se samo u par postova pocelo sa optuzbama, odbranama i presudama jer jednostavno nas mentalitet je takav, da nam od svih bivsih i sadasnjih socijalnih sistema najmanje odgovara "demokratija" a pogotovo ne demokratija na forumu. Mi je shvatamo potpuno naopako, to jest, kao otvoreni poziv na blacenje, uvrede, beskonacno idealiziranje, totalno deklasiranje, uzdizanje kulta licnosti itd... itd... Sve sto radimo, radimo ekstremno, pa bilo to dobro ili lose (ovog drugog ima dakako, daleko vise). Zar na to treba "trositi" vrijeme i forum ? Zar je to svrha ovog foruma ?

Ne mozes ni da predpostavis koliko je tesko voditi ovakav jedan forum. Koliko nerava treba potrositi, u sustini bezrazlozno, radi toga sto se nekom jablanu danas nadigao da pljuje sve oko sebe i to istrese u dvadesetak soba foruma... ili nekom retardiranom somu nije nocas zena ili djevojka dopustila da joj se priblizi, pa ce on svu svoju frustraciju, u kasnim satima, da projektuje na forum, a ti kao moderator, to vidis tek ujutro kada je vec par hiljada ljudi procitalo doticna bulaznjenja. Sta drugo ostaje jednom moderatoru ili administratoru nego kao metlom da pocisti i postove i onog ko ih je pisao i to bez ikakvog obrazlozenja, na sta ima potpuno i neograniceno pravo. Ovo ti govorim iz veoma dugog iskustva, a ne iz rekla-kazala literature.

Mislim da ti je, poslije ovoga, odmah jasnije i pisanje kolege sale band jer je on veoma dobro shvatio da je tranzit shvatio !!!!!@nesaband Ja mislim da je drug @tranzit već shvatio u sta može da se izrodi "konstruktivna" rasprava pa je zato rekao što je rekao.

Kako vidis, ne moze biti nikakve "konstruktivne" rasprave kada su u pitanju takve teme, koje se bave pojedinim clanovima foruma ili pojedinim dogadjajima na forumu. Forum ne smije biti sam sebi svha i cilj, a ovakvim radom bi to vrlo brzo postao.

sale_band
02.02.2014, 02:19
Amin! Ovo za demokrstiju kao da si mi čitao misli, baš sam razmišljao da pišem o tome a ti me preduhitri... :)
Samo bih dodao da, kome nije već jasno, se ta "demokratija" ili "samoupravljanje" sa jasno određenim ciljem instalira u društvo, a taj cilj je ništa drugo nego razbijanje društva kome je taj tzv. sistem podvaljen.
Najlakše je pojedincu da se krije iza "svog ljudskog (demokratskog) prava" i svim sredstvima, najčešće onim lošim, uzdiže to svoje "pravo" iznad "prava" drugih.

E sad, pošto znam da mnogi neće da shvate ovo što sam rekao, mogu samo da kažem - "moderatore, seci, ali demokratski"!

nesaband
02.02.2014, 17:14
@neconix
Navescu ti samo par imena ljudi koji borave ovde na forumu i ni na koji nacin ne doprinose niti sam nesto naucio ili saznao od njih.

Prvi je Djole koji se svojski trudio da nesto napise da bi dobio download.
Ni jedan od njegovih postova nije koristan bio za ovaj forum i ljude koji su na njemu vec je samo imao za cilj download.Moras priznati da opasno iritira clanove koju su ipak na neki nacin doprineli radu ovog foruma da bude sto bolji.I naravno nikada nije dobio ni jedan ban.

Drugi na top listi je Onaj Formula koji se sada retko pojavljuje.Covek je zavrsio posao dobio ono sto mu treba i nema ga vise.

Treci je @sale band od kojeg takodje nisam nista procitao da je pametno i korismo za ovaj forum.Kada neko dobije bananu on je prvi da provocira istog koji u tom trenutku ne moze da mu odgovori.I naravno nikada nije kaznjen zbog takvog nacina komunikacije.

Ima tu i jedan ceo klub obozavalaca moderatora koji se dodvoruju istima na taj nacin sto ih hvale na njihovim demo stranama a verovatno se u pozadini smeju istim snimcima i pljuju po njima.

I niko od ovih ljudi nikada nije dobio nikakav ban zbog svog neodgovornog ponasanja i spamovanja.

Evo sad vidim i na Zeljkovoj demo stranici spamovanje od strane @Rolandx.Pise na zeljkovoj strani da je @Tranzitu pun in box.Ni to se nesankcionise.

Bitno je @nexonix da pomno prati samo odredjene clanove na ovom forumu medju kojima sam i ja i da svaku moju rec meri na kantar.

Zbog takvog ponasanja moderatora i zbog takvih ljudi koji se ne bave nekom temom i provociraju one koji nesto znaju i zele to da podele sa ostalim clanovima ja sam sve redje na ovom forumu.

Ja najcesce kada vodim diskusiju sa nekim clanom ubaci se neko sa strane da arbitrira sto se deslio sa kolegom @Mladenkom kada sam imao raspravu sa Bobanom 010.

Uvek se nadje neko ko nije u materiji da provocira i na kraju ko dobije po nosu...naravno ja... i jos po neko hahahahhaha.

Ali zivoot ide dalje i smatram da sam naveo dovoljno imena i odgovorio na pitanje koje mi je postavio Super moderator ovog foruma @neconix.

Ako sam ovim postom zasluzio ban,nemam nista protiv da ga dobijem ali bih molio da mi se ban obrazlozi a ne kao sto je bilo prosli put da ne dobijem odgovor zasto sam banovan.

@Tranzit,stari si vuk i clan mnogih foruma.Znam odlicno da znas sta sam hteo da kazem mojim predhodnim postom gde sam tebe pomenuo tako da tebi ne moram da obrazlazem nista dodatno.Ja i ti se razumemo.

Eto toliko od mene za sada.

rolandx
02.02.2014, 21:03
@neconix

Evo sad vidim i na Zeljkovoj demo stranici spamovanje od strane @Rolandx.Pise na zeljkovoj strani da je @Tranzitu pun in box.Ni to se nesankcionise.

Izvinjavam se zbog toga. Ali nisam nasao nacina kako da posaljem poruku tj odgovorim.... jedan mali postic ako je napravio probleme, IZVINJAVAM SE SVIMA ! Nemam razloga da se ulizujem ikome i da se dodvoravam. Opet napominjem, zao mi je za taj post i brisite ga, ali mislim da sam na ovom forumu pokusavao da ono sto znam napisem, pa i ako nisam bio u pravu naucim nesto novo. da ne razvlacim pitu, ali LICNO ne bih prozivao nikoga... Meni je lično Zeljko jedan od dragih članova, i rado citam njegove postove, al to kome da spomenem i sugerisem. Banovan..OK...idemo dalje. Procice i to. Danas sutra mozda ga i ja zasluzim, ALI BANOVANJE ZBOG jednog posta nije vredno spominjati. Mene su licno ismejavali za dinakord kutije D lite 15-3 tj mislio sam da su one jer lice, bile su aktivne... ismejavali me i pomerali mi zadnjicu, dok mi na kraju nisu objasnili o cemu se radi,... cak ih ima na mojim slikama u profilu... Ali niko zbog toga nije dobio BAN! Nisam ni trazio tako slicno..... Lepo mi kaze zena na guzicu bi progovorio, i jesam takav ali se ovde bas trudim da sto manje trabunjam... bar ono sto neznam ;) . Jos jednom javno.. NESABAND i kolege, zao mi je zbog tog posta...

sale_band
03.02.2014, 02:31
@nesaband

1. Daj argumente, tj. po čemu si ti korisniji za ovaj forum, ne od mene nego bilo koga?

2. Ne znam odakle ti ideja da ja provocirm bilo koga, a pogotovo banovane članove.

3. Smatram da je ovaj tvoj post neosnovan i produkt je neke tvoje unutrašnje frustracije koju bi sad da nekako ispoljiš na virtuelne "neprijatelje" i zaslužuje ban duplo više nego Željko

4. Ja svoj doprinos forumu ne pokazujem i ne pokušavam da od sebe pravim ono što nisam, a ako ti lično nisi imao koristi od mene (jer nisam kupio set za pa800 od nekog tvog prijatelja) to ne znači da ostali članovi nisu...

Ne mogu da nastavim jer sam na poslu, ali, neka ocene drugi...

Dodato:
Samo još da dodam da uopšte nemam pojma ko je ovde moderator sem Della i Vaxtera niti me zanima

nesaband
03.02.2014, 07:47
Nadam se da niko nece da me shvati pogresno, ali, malo sale nije na odmet.... Jednostavno, ne mogu da odolim a da ne podelim.

https://www.youtube.com/watch?v=wCkerYMffMo

@sale evo jednog primera kojeg se secam kada sam ja dobio ban.naravno ja tada nisam imao pristu forumu pa nisam mogao da ti odgovorim.
Ako ovo nije provokativno i ako moderatori misle da ovo nije krsenje pravilnika i omalovazavanje clanova foruma onda ti ne spadas u povlastene clanove ovog foruma.Mozda je za nekoga ovo sala ali za mene je to bila uvredljiva sala i omalovazavanje.
Ima jos slicnih primera ali necu da se trudim da ih trazim.Nije to moj posao.to treba da rade moderatori a ne clanovi foruma.

sale_band
03.02.2014, 08:27
Secam se ovoga... Vidi, moj cilj nije bio da tebe uvredim i izvini ako si se tako osetio, jednostavno sam se tada setio ovog videa posto se vodila rasprava oko tzv. "banane" ... Ja sam takav covek, volim da se nasalim a ne smeta mi ako se neko nasali i na moj racun, a kod tebe to nije tako, odavno mi je jasno.
Cinjenica je da smo ti i ja imali kojekakve nesuglasice ali, sto se mene tice, nikada te (ili bilo koga drugog) ne bih javno stavio na "crnu listu" cak i kada bih zaista imao nesto protiv tebe jer smatram da je to pre svega nekulturno, a ti si ipak bio u stanju to da uradis i to sa vrlo neargumentovanim razlogom. Meni to apsolutno nista ne znaci niti me vredja, samo mi mnogo vise ovori o tebi i tvom karakteru, i to je to...

Ja mislim da si ti prilicno egocentricna licnost i da tesko podnosis cinjenicu da ne moze sve da bude onako kako bi ti zeleo i da nisi uvek u pravu, takodje, clanovi koji se drznu da ti se suprostave, ili ti ne "idu niz dlaku" po tvom rezonovanju, zasluzuju restrikciju, jer, tebi smeta...

nesaband
03.02.2014, 09:22
Sale,siris temu bespotrebno.Ovo sto sam postavio tvoje pisanje i link je samo odgovor na tvoje pitanje koje si mi postavio i nista vise.Ako zelis poslacu ti jos slicnih primera ali na PP da ne spamujem ovu temu.Nije ovo moj i tvoj forum pa da treba da se raspravljamo i dajemo dijagnoze ko je kakav covek.Samo treba da se drzimo pravilnika i nista vise,kako mi a tako i svi ostali i onda bi bilo mnogo lepse na forumu.

sale_band
03.02.2014, 09:29
Ne moraš na private, pošalji slobodno ovde i neka posluži kao primer drugim članovima, ako već ima šta.

nesaband
03.02.2014, 09:40
.......

Ja mislim da si ti prilicno egocentricna licnost i da tesko podnosis cinjenicu da ne moze sve da bude onako kako bi ti zeleo i da nisi uvek u pravu, takodje, clanovi koji se drznu da ti se suprostave, ili ti ne "idu niz dlaku" po tvom rezonovanju, zasluzuju restrikciju, jer, tebi smeta...

Ne moram da trazim nista.Ovo je cist primer koji si napisao u tvom predhodnom postu.I ovo je cist primer krsenja pravilnika clan.5

I da si "doktor" a nisi ovakve izjave se ne daju u javnost.I da ja jesam takav kakvog me ti opisujes to bi ostala poverljiva informacija izmedju pacijenta i doktora.
Mnogo teske dijagnoze postavljas a da nisi strucan da to radis.

@neconix nadam se da sam dovoljno i argumetovano odgovorio na tvoje pitanje.

sale_band
03.02.2014, 09:51
Ti si se bas okomio i na mene i na Neconixa... Bojim se da se pomalo gubis u svojim replikama.

Mogu i ja sad da odem u pravilnik (kao ti) pa da tumacim tvoje pisanje po pravilniku onako kako meni odgovara.
Ne znam koji je tvoj krajnji cilj, ali da ti odmah kazem, "nece da moze".
Mozda hoces da ubedis moderatora da me banuje?

acakasper
03.02.2014, 10:36
ljudi ja bih hteo da zamolim da se smiri situacija,najbolje bi bilo da se rasprava prekine da ostanete u dobrim odnosima,da se lepo druzimo ovde.Svadja nikud ne vodi.

sale_band
03.02.2014, 10:43
A, ko se svađa???

acakasper
03.02.2014, 10:49
pa sale ovakve rasprave obicno prerastu u svadje,dragi ste mi ovde i ti i nesa,i krivo mi je sto dolazi do rasprave.

sale_band
03.02.2014, 10:52
Hvala na lepim recima @acakasper Ne svadjamo se mi, bar ja tako gledam na stvari...

DinO74
03.02.2014, 11:48
Šta meni lično smeta na ovom forumu i to mi smeta već skoro 10 godina od kako sam aktivni član a ne neko ko će na brzinu sakupiti dovoljno postova i aktivnosti (zna se dobro i zasto) je to da postavim konkretno pitanje, malo zahtjevnije i malo teže za odgovor ali pitanje koje spada u rang malo teže materije i po običaju dobijem ili jedan ili ni jedan odgovor. Ne govorim za moje zadnje teme nego uopšteno govorim o ozbiljnim temema tehničke prirode, ne moje nego teme mnogih članova koje su bile samo pogledane i kraj... Imam predosjećaj da forum polako ali sigurno prerasta u "dječiji" forum gdje teme tipa "Da li će moje nove patike,teretana,novi džemper itd. uticati na kvalitet svirke" ili "Koja je bolja klavijatura, ko je najbolji klavijaturista,harmonikaš, drombuljaš" i slične teme privući ogromnu pažnju i masu odgovora. Opet da me pogrešno ne shvatite, nisam protiv tih tema ali na žalost kada pogledate svaki dan šta se pojavljuje i o čemu se raspravlja, meni lično postaje smiješno šta se i u kojem broju piše i što je najžalivije to i privlači ogromnu pažnju, diskusije i puno vrijednije postove potiskuje vrlo brzo prema dnu a poslije i u zaborav. Ima toliko dobrih tema u kojima se trebalo raspravljati i koje bi bile strašno poučne i edukativne za mnoge pocetnike ali i one koji su jos malo pa u "muzickoj penziji" ali su te teme zbog glupih stvari potisnute i zaboravljene. Ne kažem da treba zabraniti ove dječijije postove i MOLIM VAS nemoj te me pogrešno shvatiti. Pozdrav!

sale_band
03.02.2014, 15:30
Ja bih ipak voleo da čujem kakvo mišljenje o ovim optužbama ima @vaxter ili neko drugi iz administracije. Voleo bih da znam koje su to moje privilegije i zašto, ako već postoje, mi nisu poznate.

Što više razmišljam o pisanju kolege @nedaband sve više sam ubeđen da je način, nastup i odnos prema određenom broju članova (ajde meni, manje-više) ponižavajući i nerespektabilan.

Smatram da pisanja tipa "da sam ja moderator, forum bi bio čistiji" ili kolege @vingula "očistio bih one koji ne znaju sastaviti rečenicu" ne da ne doprinose zajednici već je, naprotiv, podrivaju!
Svakom bi trebalo biti jasno da postoje ljudi kojima srpski/hrvatski nije maternji i koji se trude da se izraze sto bolje znaju, ovakav nastup ne verujem da ostavlja pozitivan utisak na te članove, a ja bih ga nazvao diskriminacijom.

Takođe postoje i oni koji iz nekih razloga nisu naučili gramatiku ali, isto tako bi trebala postojati ravnopravnost jer nije niko došao na lingvističku sekciju. Možda je u redu skrenuti pažnju na greške ali na način da se niko ne uvredi ili ponizi.

Na kraju, ukoliko moja pisanja zaista nisu pametna i korisna, pa ne moram ni da pišem, nisam pod ugovorom.

Hvala i nadam se odgovoru.

Vaxter
03.02.2014, 15:48
Potpuno sam indiferentam prema ovakvim diskusijama.
Ranije sam se nervirao i na kraju shvatio onu narodnu:"Svijetu se ne može ugoditi" na sopstvenoj koži.
Mojih 10 godina iskustva u vođenju ovog foruma govore da će uvek biti:

Starijih kojima smetaju klinci
Klinaca koji se mešaju u svaku temu jer su u tim godinama
Redovnih koji sebi daju malo više za pravo
Neredovnih i novajlija bi da se ogrebu za nešto po svaku cenu
Onih koji misle da ih moderatori mrze (kao da nemam dovoljno svoga posla)
Onih koji žele da budu moderatori i smatraju da bi bili dobri u tome
Onih koji ne žele da budu moderatori, ali smatraju da znaju bolje
...

Poslednjih 10 godina se na svakih x y vode jedne te iste rasprave i postoje jedni te isti problemi.
Samo se promeni postava, jer kako vreme ide menjaju se i redovni posetioci foruma.
To je normalno.
Ljudi imaju svoje probleme i nemaju vremena za forume.
Stariji i ozbiljniji naročito.
Umesto njih se pojavljuju klinci koji nerviraju ono starijih što je preostalo.
Kasnije ti klinci polako postaju stariji pa sve u krug.
Sećate li se Della, skoricnika, harepa50, EmirTotica i ostalih od pre nekoliko godina?
Glavni predmeti za zanimaciju starijih i mirođije u svakoj čorbi, pa i u onoj za koju zaista ne ide mirođija.
Nervirali su i oni tadašnje "redovne".
Sada polako oni postaju ti koji pomažu drugima i postaju vrhunski muzičari.
Cikličnost ljudske prirode.
Takvo je stanje i ovde, te me zato ova tema više zaista ne dotiče.
Ostavljam je otvorenu za raspravu jer ljudi treba da reše probleme među sobom, kako bi funkcionisali zajedno.
Najlakše mi je da postove, kao i većinu onih koji potpuno skreću sa teme, pobrišem i tako zatvorim raspravu.
Tačnije, slobodno bih mogao i celu ovu temu da uklonim jer većina žalbi su na nemogućost downloada i slično.
Eto, to je moje mišljenje. :)

sale_band
03.02.2014, 15:52
Diplomatski, nema šta... Hvala!

romario
03.02.2014, 15:57
Pravo zboriš ...

Ace
03.02.2014, 16:27
@Sale_band

Takođe postoje i oni koji iz nekih razloga nisu naučili gramatiku ali, isto tako bi trebala postojati ravnopravnost jer nije niko došao na lingvističku sekciju. Možda je u redu skrenuti pažnju na greške ali na način da se niko ne uvredi ili ponizi.

Druze nisi ni ti bas konzistentan u ono sto pises. Sa ovome si me potsetio na temu od pre godinu dve o gramatici na foruma. Mozes je i sam naci. Tada ti smetalo to sto neki ne znaju gramatiku srpskog jezika a sad govoris suprotno.
Da me ne razumes pogresno ja ne stajem na niciju stranu. Nisam bas ni imao namere da se ukljucim u temu. Smatram da dzaba neke stvare raspravljate.
Sa obzirom da sam i ja ucestvovao ranije neki period u uredjivanje foruma znam na kakve sve probleme moze se naici.... Vaxter je veoma realno opsiao situaciju. I tu administracija nema sta da pomogne a da svi budu zadovoljni.
Bolje i da ne pricam vise, jer ovakve teme vode ka svadju a ja to ne zelim. Vec sam imao nedavno iskustvno koje necu da se ponovi, jer to lose doprinosi foruma.

Pozdrav

sale_band
03.02.2014, 16:56
Znam na šta misliš, sad sam pregledao temu i ne vidim ništa loše u njoj, čak bi bilo dobro da se povremeno provuče poneka replika, mnogima bi bilo od koristi.

Mislim da nije isto ako neko nekome ukaže na gramatičke greške i ako bi neko nekoga zbog tih grešaka izbacio sa foruma. Slažeš li se?

Ja živim 15 godina u stranoj zemlji i još uvek me ponekad dobronamerni ljudi isprave kad grešim i ja sam im zahvalan jer ću naučiti i izbeći tu grešku u budućnosti.
Oni licemerni ne kažu ništa, ali se podsmevaju iza leđa, e tu je razlika, moj Ace...

Ace
03.02.2014, 17:03
Slazem se sa tobom oko gorenavedenog mada niko do sada nije bio banovan zbog gramatike. Poentirao sam samo na tome da nekome licno smeta netacna gramatika nekome ne. Neko nije ni voljan da uci gramatiku i ne dolazi na forum zbog toga. U ostalom nije ni toliko bitno da raspravljamo sad i to pitanje, dzaba sirimo temu. 300 ljudi, 300 cudi, to govori dovoljno, nemozemo se svi sloziti, samo treba toleranciju.
Mislim da i Nesa je o tome govorio, samo vas dvoje iznosite svoje stavove na razlicite frekvencije pa nemozete se suglasiti. Kako da je, to je medju vama ....
Toliko od mene ;)

sale_band
03.02.2014, 17:11
Hehe, zar nije ovo baš isto što sam i ja rekao???
A sto se tiče Neše, zaista nemam ništa protiv njega ali ovo što sam rekao važi isto za bilo koga ko se tako postavlja

Dodato:
Slazem se sa tobom oko gorenavedenog mada niko do sada nije bio banovan zbog gramatike...

Zato jer neki nemaju tu ban(alnu) moć...

nesaband
03.02.2014, 17:47
Dokaz da moderatori nisu dosledni i da nemaju isti arsin prema svim clanovima je i ovo sto je vaxter napisao.

Ne bi me zacudilo da uskoro i @saleband dobije tu ban(alnu) moc.
Nemam ni ja nista protiv njega ali me sada kulturno provocira pa sam se ponovo ukljucio u ovu temu.

Ne bih vise da polemisem sem ako me neko ponovo ne bude provocirao.

vingula
04.02.2014, 00:06
@sale_bend

kolega ja mislim da si ti mene pogrešno shvatio
nije problem ako čovjek fula koje slovo i riječ...nego zapravo, koliko sam na forumu od 2006, takvi tipovi koji nemogu cjelu rečenicu normalno sastavit, od tahvih nema ništa (jer su to arogantni i pomalo bezobrazni ljudi - barem ih ja tako vidim), niti mogu kakvim svojim znanjem doprinjet kvalitetu foruma, niti su za diskutiranje...tu su samo radi downloada i samo downloada
bilo bi ružno od mene da ih sve javno prozivam...jer i meni je moj nick vidjet ružno kad ga netko drugi piše (kao recimo ti u prije par postova)

sale_band
04.02.2014, 03:23
Vidim ja da ovde niko nikoga ne razume :)

mladenkom
04.02.2014, 03:33
Eeeee secam s vremena kad su Basaristudios i jos neki bili aktivni,to su bile svadje,ovo sad je plazma i mleko.

Sent from my R800x using Tapatalk 2

maricm
04.02.2014, 08:22
Hehe sjecam se i ja

Sent from my iPhone using Tapatalk

sale_band
04.02.2014, 09:01
Dokaz da moderatori nisu dosledni i da nemaju isti arsin prema svim clanovima je i ovo sto je vaxter napisao.

Ne bi me zacudilo da uskoro i @saleband dobije tu ban(alnu) moc.
Nemam ni ja nista protiv njega ali me sada kulturno provocira pa sam se ponovo ukljucio u ovu temu.

Ne bih vise da polemisem sem ako me neko ponovo ne bude provocirao.

Pa gospodine Nešo, sami ste se zakačili za mene na početku a sada kao ja vas provociram i to kulturno. Na tu temu je nekada snimana emisija sa nazivom "tražili ste gledajte"

Znači, članovi yu-midi foruma, ne provocirajte druga Nešu je će ponovo da polemiše.

Ovo što je Vaxter napisao je dokaz da i ti i ja postojimo već dugi niz godina, samo pod drugim pseudonimima...

I, nije istina da nemaš ništa protiv mene, jer, tvoj prvi post to pobija u svakom smislu

nesaband
04.02.2014, 11:46
Pa gospodine Nešo, sami ste se zakačili za mene na početku a sada kao ja vas provociram i to kulturno. Na tu temu je nekada snimana emisija sa nazivom "tražili ste gledajte"

Znači, članovi yu-midi foruma, ne provocirajte druga Nešu je će ponovo da polemiše

Odluci se da li sam "gospodin" ili "drug".mozda bi bilo najbolje da me oslovljavas sa pseudonimom a to je na ovom forumu "Doktor".

Nekako mi ne lezi ni da sam gopodin a nedaj boze "drug".ja sam ipak sam jedan obican stari clan ovoga foruma i nista vise od toga.

Nadam se da clanovi foruma ne dele tvoje misljenje tako da nema potrebe da ih ti savetujes sta da rade na forumu.Bolje bi bilo da prestanes sa provokacijama koje ti se tolerisu ovde na forumu a ni sam ne znam zbog cega je to tako.

rolandx
04.02.2014, 11:56
Trebalo bi dodati u opciji ,,Alati tema" slovo ,,S" u odabiru ,,Kako izgleda kad se tampa " . Ovo je samo sugestija... ;)

Amater_svirac
04.02.2014, 16:07
U potpunosti se slazem sa sale_band-ovom konstatacijom o arogantnosti clana foruma nesaband, na par mojih postova I anketa koje sam postavljao (ne da bih nabildova broj postova za download, ako pogledate moj broj download-ova, videce da imam samo dva, a I to sam zazalio sto sam downloado-ovao, obicno djubre ispalo na kraju), nego zbog eto razmene misljenja, boljeg upoznavanja itd. Elem, taj nesaband je postavljao komentare tipa "ovo je bezvezno filofiranja", "smatran da je anketa totalno bezvredna, besmislena itd itd". Tako je bilo na par anekta koja sam postavio tome koliko nas ovde je muzicki obrazovano, koliko ja amatera a koliko profesionalaca, sta ljudi misle o tome sto pojedini poznati harmonikasi sviraju harmoniku na razvlacenje meha itd. Samo da se podsetim poslednje teme o "razvlacenju harmonike", prve me je napao da pricam gluposti, a zatim kad su mu drugi ucesnici foruma do dokumentovali linkovima sa snimcima Borka, Baneta Vasica I drugih, okrenu je pricu "oni su vec velika imena da to mogu sebi da dozvole" a to nije bilo ni pitanje ni tema diskusije. Naravno, moderator (Dell) je sklonio moj odgovor njemu "da ne bi kasnije intervenirao" a njegove postove zadrzao. Mislim stvarno, o cemu mi ovde pricamo uopste. Cenim nesino stogodisnje iskustvo u muzici, ali daj malo vise obzira prema mladjim ucesnicima ovde. Ponovo kazem, ne download-ujem nista odavde (sem te dve probe koje sam imao) I moji postovi nemaju za cilj download upgrade.
Svako dobro zelim.

rolandx
04.02.2014, 16:22
I sad si ti nasao da zakuvas jos malo... Mani druze, vidis da sevaju varnice. Na kraju ce sve to doci na svoje... Ne znam sta je bilo izmedju Vas ali nije mislim ni mesto ni vreme sada za to. ... Mir mir mir niko nije kriv. Ja licno imam za oboje da kazem sve naj naj. Eto ako cemo da se zalimo smeta mi sto ovu polemiku dva veoma cenjena i postovana člana, čita i ko treba i ko netreba. Te se istoj polemici slade oni kojima su njihovi postovi zasmetali. To je ono najgore. Eeeee kada ni se oboje saglasili da se ovi svi postovi izbrisu do sada, lepo zamole moderatore, jer iovako su rekli jedan o drugom sta su imali i hteli. Nije na meni da se mesam i izvinjavam se sto tako upadam, ali eto smeta mi sto je dvojici odlicnih clanova bacena koskica. I naravno zao mi je kolege Zeljka sto je banovan. Vec mi nedostaje na forumu. Bože moj. Tako je kako je.

Amater_svirac
04.02.2014, 16:33
ovo je rubrika "sva vam smeta na forumu", a ja sam rekao sta mi smeta, moje pravo da to kazem. Da sam rekao sta mi smeta u rubrici "Demo" ili da otvaram novu temu, to bi vec bio problem, ovako dajem sebi za pravo da iznesem svoje misljenje, svidelo se to tebi I nekome trecem ili ne.

Nisam znao da je Zeljko banovan...

Ne iznosim u postovima nikad vise od onoga sto svakome ne bi mogao u direktno u lice da kazem, ne vredjam nikoga niti nazivam imenima, niti koristim pogrdne reci ni psovke, tako da ne vidim u cemu je problem ovde.

Arter
04.02.2014, 18:07
Evo, mene smeta (osim onoga sa downloadom šta sam prije napisao) i to što se svo ovdje toliko (oprostite na izrazu) priseravaju, ne što se tiče sviranja i znanja, nego DRŽANJA VISOKO KAO DA SU NAJPAMETNIJI...

primjer (ne prozivam samo se osvrćem)

kolega @rolandx potpuno smireno i fino, i sasvim pristojno kaže kolegi @Amater_svirac da ne potiče još više tenzije između sale i nese, da se nebi ponovno "prepirali", jer to j eizmeđu njih dvoje, ali diraju se tema koje su tu na forumu aktivne, i nemamo se pravo nitko miješati i jednog od njih dvojice prozivati i stajati na stranu jednog od njih, to je njihovo i nemamo zabadati nos, eventualno nadopisati što nam smeta al na pristojan način bez prozivanja... i ovaj na to odgovara kao klinac (neznam dal je klinac il čovik u godinama, nevažno) bahato odgovara "moje pravo da to kazem" kao i "ovako dajem sebi za pravo da iznesem svoje misljenje, svidelo se to tebi I nekome trecem ili ne" kao i ..... ne nemaš se pravo ubacivati u "prepiranje" njih dvoje to će oni sami riješiti, ovako samo potičeš i podilaziš jednom da bi drugog pogrdio...

nadalje,

ne vredjam nikoga niti nazivam imenima, niti koristim pogrdne reci ni psovke, tako da ne vidim u cemu je problem ovde

kolega, prethodni post...
potpunosti se slazem sa sale_band-ovom konstatacijom o arogantnosti clana foruma nesaband

zar ovo nije prozivanje?

Molim vas sve tu, nemojmo jedni druge pogrđivati, ovo je samo forum, i nikome ništa odavde ne može utjecati na život, ovo je napisano tu i to je to, i ako ti netko pregovori nešto, to je virtualno, nije vrijedno svađanja... ponašajmo se na forumu točno onako za što forum služi, ZA DISKUSIJU ne za svađu...

meni su i nesa i salje i puno njih ovdje jako puno pomogli...tako da... ako netko napiše na nešto TO NE SPADA TU ILI ODGOVORENO JE STO PUTA IMAŠ TEMU itd itd.... zar zbog toga je netko loš???

Ako netko napiše da skupljaš postove? Zar treba stvarati konflikt zbog toga? Pa puno ih je odvje samo zbog downloada, jer tko se jednom opeče i na hladno puše... ako ti je netko to rekao, to dokaži suprotno i boli te briga...

Eto, pozdrav...

nesaband
04.02.2014, 19:47
@Amater_svirac

Momce,malo sam prelistao tvoje teme i procitao sta sam pisao.
Ja i dalje smatram da tebe licno nisam uvredio ni na koji nacin u tim temama sem sto sam samo napisao svoje misljenje o istim.

Mislim i dalje tako da nije bitno ko zna da cita note a ko ne.Ne vidim sta je tu korisno za ovaj forum.

Koliko ima profesionalaca na forumu i koliko amatera....pa stvarno ne znam sta bi to moglo nekome da koristi na forumu.

Sto se tice razvlacenja meha i sviranje samo na razvlacenje meha ajd pa da nekome bude interesantno.Ali ne vidim cemu i ova tema.
Svirao sam i sa Banetom Vasicem i sa Mirkom Kodicem i nisam primetio da sviraju na taj nacin.Na onom snimku se stvarno vidi da Bane nesto izvodi neke kerefeke sa mehom ali taj odgovor bi mogao da dobijes samo od njega licno zasto je to tada radio a nikako od nekog od clanova foruma.

Cisto cu ovde da ti odgovorim na ankete koje si postavio.

Skolovan sam muzicar znam da citam note,Surovi sam profesionalac u svom poslu.Nekada sam svirao harmoniku i mnogi kazu da sam bio odlican harmonikas.

I na kraju kad pogledam broj odgovora na tvojim anketama one se mogu svrstati u statisticku gresku jer ne odrazavaju pravo stanje i pravi odnos za neku ozbiljnu anketu.

A to samo znaci da sam i tada i sad potuno u pravu sto se tice tvojih tema.

Naravno svakom ostavljam za pravo da ima svoje misljenje o tvojim temama.ja sam moje misljenje izneo tada kada si postavljao teme i nisam ni do danas promenio svoje misljenje.Samo sto tako kako ja pisem na forumu ovde i nije bas popularno pa se mnogi clanovi ljute na mene zbog moje iskrenosti.

Amater_svirac
05.02.2014, 00:59
Zahvaljujem sto si odvojio vremena da se vratis na moje postove. Mozda se ipak nismo razumeli I to je vrlo moguce da se ljudi ne razumeju, neko je malo zustriji, neko malo blazi... tvoj profesionalizam i strucnost ni jednog jedinog trenutka nisu dovedeni u pitanje, svi smo smo gledali i gledamo i slusamo tvoje demo snimke, pa prema tome nemas ti nikakve potrebe da bilo sta nama dokazujes.

Nisam ni stavio postavio pitanje sa namerom da pravim neku statistiku, tacnije ja sam samo postavio pitanja a moderatori su izvdojili kao anketu, tako da niko ne bi morao da se prestavlja... svejedno, to je nekad bilo. Diskusija je bila radi diskusije i ni zbog cega drugog.
Ako cemo po tvojoj proceni sta je bespotrebno od tema a sta, onda bi sa ovog foruma trebalo skloniti sve teme koje se ticu onoga sto nije muzika ali onda treba da se obratis Waxter-u, Dell-u i jos drigim moderatorima i da im predlozis da sklone sve ono sto se tebi licno ne svidja i smatras bespotrebnim.

Eto tako,
Povlacim se iz ove diskusija, a vas dvojica cete, nadam se, naci neki zajednicki jezik.

Svako dobro zelim.

sale_band
05.02.2014, 08:11
Mi zajednički jezik već imamo, u to ne sumnjaj... :)

Ne bih da nastavljam dalje jer sam preumoran i prezauzet da bih nastavio nešto što se svodi na level prosečnog desetogodišnjaka.

Pozdrav

nesaband
05.02.2014, 08:49
@sale_band odmori malo pa da nastavimo =))

Salim se naravno.Nema potrebe da nastavljamo jer ova rasprava nema nista konstruktivno i korisno za ovaj forum pa samim tim treba staviti tacku na dalju polemiku.

sale_band
05.02.2014, 09:01
Eto vidiš da imamo zajednički jezik :D

Kako god, želim da ti još jednom naglasim da nemam ništa protiv tebe i da te poštujem jednako kao i sve ostale forumaše.
E sad, ako ćeš da se duriš svaki put kad se potrefi neki post u kom ću da ti repliciram, onda ti ne mogu pomoći jer, kao što sam već jednom ranije rekao, kome smeta eventualna replika, neka uzme neki list papira i tu piše šta već ima a ne javno...

Da nastavljam neću jer mislim da sam dovoljno rekao a i ti takođe.
Jasno mi je da ti ne "ležim" iz bilo kakvih razloga ali, tako je to sa ljudima, neko te voli a neko ne...

Eto, dođoh i do kraja emisije pa, umesto odjavne špice, lep pozdrav!

namrgodjen
19.02.2014, 01:36
Evo i ja da nesto kazem, tek sam malopre video da postoji ova tema pa sam je detaljno procitao od pocetka, trebalo je dosta vremena ali ne marim. Iskreno mi najvise smeta kad se neko kiti tudjim perjem sto sam malopre napisao u demo sekciji kod clana Srdjana cija je tema zakljucana a nadams e on banovan. Takvim clanovima treba trajno zabraniti pristup jer mi koji se koliko toliko trudimo da napredujemo vezbajuci ispadamo smesni.
Dalje, vidim da sam u ovoj temi bio prozvan par puta od clana Zeljka, ali kako sam procitao on je takodje banovan tako da necu njega sada da uzimam u usta jer ne moze covek da odgovori tako da cu reci onda ovo uopsteno sto vazi za sve clanove: ko nije spreman da prihvati i negativne kritike nek' ne postavlja snimke u demo sekciji. Ako se meni ne svidja necija svirka ili pevanje ja sam takav da to odmah kazem a imam sluh da procenim ko zna da svira i peva a ko ne. Isto ocekujem i za moje snimke, bilo je i negativnih komentara i ja to prihvatam tako da cu i neke snimke ponovo da uradim da bi zvucali bolje. Toliko za sada, ako se jos necega setim napisacu. Pozdrav svim kolegama dobre volje.

tranzit
19.02.2014, 02:49
Da ipak pokusamo da prekinemo ovu vrlo nategnutu i nezdravu diskusiju, u kojoj se sigurno niko ne osjeca bas najbolje.

Eeeee secam s vremena kad su Basaristudios i jos neki bili aktivni,to su bile svadje,ovo sad je plazma i mleko...Hahahahaha... Nedim je bio legendaran i neponovljiv. Ako se ponasao i u zivotu, kao na forumu, siguran sam da odavno nije medju zivima. Kako ti on pade na pamet... a znas da mi ponekad nedostaju njegove nebuloze :lol::lol::lol::lol:. Kako god, bio je jedinstven i neponovljiv.

romario
19.02.2014, 09:35
Evo i ja da nesto kazem, tek sam malopre video da postoji ova tema pa sam je detaljno procitao od pocetka, trebalo je dosta vremena ali ne marim. Iskreno mi najvise smeta kad se neko kiti tudjim perjem sto sam malopre napisao u demo sekciji kod clana Srdjana cija je tema zakljucana a nadams e on banovan. Takvim clanovima treba trajno zabraniti pristup jer mi koji se koliko toliko trudimo da napredujemo vezbajuci ispadamo smesni.
Dalje, vidim da sam u ovoj temi bio prozvan par puta od clana Zeljka, ali kako sam procitao on je takodje banovan tako da necu njega sada da uzimam u usta jer ne moze covek da odgovori tako da cu reci onda ovo uopsteno sto vazi za sve clanove: ko nije spreman da prihvati i negativne kritike nek' ne postavlja snimke u demo sekciji. Ako se meni ne svidja necija svirka ili pevanje ja sam takav da to odmah kazem a imam sluh da procenim ko zna da svira i peva a ko ne. Isto ocekujem i za moje snimke, bilo je i negativnih komentara i ja to prihvatam tako da cu i neke snimke ponovo da uradim da bi zvucali bolje. Toliko za sada, ako se jos necega setim napisacu. Pozdrav svim kolegama dobre volje.

Dobro mi je ono u demo snimcima Srdjana ...
Čestitam kontrolorima :)

sale_band
19.02.2014, 09:54
Mislim da nije potrebno biti doktor psihologije da se po načinu pisanja i izabranim rečima shvati ko je kakva osoba.
Takođe mislim da svi mi ponekad brzopleto napišemo svoje misli pa se iz toga izrodi "konflikt". Upravo zbog ovoga sam i prekinuo prepirku sa kolegom @nesaband jer sam ubeđen da je ono etiketiranje mog imena bila njegova brzopleta reakcija na predhodne postove i nije u stvari mislio da će to da ispadne onako kako je ispalo a i ja sam u želji da se branim zaboravio na "posmatrače" i bilo je sto je bilo.

Naravoučenije, slažem se sa svima i ni sa kim se ne slažem...

tranzit
19.02.2014, 15:48
Mislim da nije potrebno biti doktor psihologije da se po načinu pisanja i izabranim rečima shvati ko je kakva osoba.Uglavnom je to tako, mada ima i izuzetaka koji potvrdju pravilo... ima i dobrih glumaca, koji su svoj dio scenaria naucili veoma dobro.

namrgodjen
19.02.2014, 18:45
Evo da dodam sta mi jos smeta na ovom forumu, ceo dan dan raspisujem akorde i ispravljam od nekih clanova, i recimo smeta mi sto mi clan acacasper privatno salje poruke da ga prozivam, umesto da to lepo javno i ovde napise, verovatno sam ja kriv zbog njegove demo sekcije gde sam posumnjao da je pustio intro na klavijaturi pa je zatvorena. Tako da ako ti nesto smeta napisi ovde nemoj me smarati sa privatnim porukama.

acakasper
19.02.2014, 18:53
ja sam ljubazno zamolio ovog doticnog MRGUDA da me ne proziva po temama,jer ja njega u usta nigde nisam pomenuo.

EmirTotic
19.02.2014, 19:13
Drugari, nemojte se raspravljati bez razloga, nema potrebe da dizemo tenziju kad nam je lepo na forumu. Postujte tudja misljenja i stavove. Vas dvojica ste aktivni na forumu i pomazete ljudima, steta bi bilo da pravite tenziju, bolje idite na pivo. :)

rolandx
19.02.2014, 19:18
Mislim da bi za ovakve stvari trebalo preimenovati temu u ,,PRAVO U LICE" ili ,,S NEBA PA U REBRA" ... Meni smeta sitničarenje i bockanja koja čitam svakodnevno po postovima, nije bitno o kome je reč....ALI ne mogu reći da mi nije zanimljivo, ne da se sladim tuđoj nevolji već mi je zanimljiva granica do koje se dopušta da ode takvo ujedanje. Od malena se dete uči da na pitanje daje konkretan odgovor, ali mi nismo deca, zar ne? :D Cenim to što su neki članovi previšeiskreni ali samo u cilju savetovanja, ne i ličnog mišljenja o ukusima.... i stavovima pojedinih članova. Iskrenost je u granicama normale. Ono što ne možeš reći a da nekog ne uvrediš, jednostavno prećuti ili saopšti na mnogo ljubazniji način. Lepa reč.... sve rešava. Na ovom forumu sam dobio saveta od članova, koji su mipomogli do neba i nazad. Savete toliko stručne i kvalitetne, da kada bih ih tražio bilo gde drugde, ne bi ih dobio ( ne bi bili od pomoći) Ispostavilo se da je tako. Čak bih za takav vid saveta debelo i platio. Nisam materijalista već kažem koliko su članovi ovog foruma ne sebični i svesrdi u pomoći. E sada zamislite da se dva takva člana posvađaju na vaše oči. Grozan osećaj,... posvađaju, mislim upuste u žučnu raspravu....

Vaxter
19.02.2014, 20:02
Meni smeta ova tema, koju ne znam ni zbog čega smo ostavili, obzirom da krši pravila portala.
Previše gluposti.
Lock, a možda i brisanje.
Razmisliću.

Sent from my iPhone using Tapatalk