YU-MIDI Vesti

 Navigacija

 
YU-MIDI Vesti
Estrada
Sport
Hronika
AudioPro Artist Vesti
Društvo
 

 Pretraga

 



Sušić o Baki: Pokušao sam da razgovaram s njim, ali on nije odgovarao na pozive
U
Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine danas je službeno predstavljen novi izbornik bh. prezentacije Safet Sušić. Na prvoj konferenciji za medije, rekordnoj po broju novinara i fotoreportera, Sušić je izjavio da je počašćen mjestom izbornika i da se nada podršci javnosti.

Odbacio je mogućnost da Blaž Slišković preuzme mjesto pomoćnog trenera, iako je to bila njegova prva želja.

"Već sam izjavio da bih za pomoćnika želio neko zvučno ime, a to je svakako Blaž Slišković. Pokušao sam da razgovaram s njim, ali on nije odgovarao na pozive. Za mene je to dovoljan znak da nije zainteresiran i da se trebamo okrenuti drugim rješenjima. Time je završena svaka priča o njegovom angažmanu", rekao je Sušić, koji je pojasnio da će mu prvi pomoćnik najvjerojatnije biti Borče Sredojević.

Izbornik BiH je naglasio da vjeruje u dobar rezultat u kvalifikacijama za EP, ali da će mu za to trebati mnogo više kvalitetnih igrača nego što je nastupalo u dosadašnjim utakmicama.

"Za odlazak na europsko prvenstvo trebamo imati kvalitetnu ekipu s najmanje 18 vrhunskih igrača. Mi to u ovom trenutku nemamo", izjavio je Sušić, naglašavajući da će pokušati da u reprezentaciju vrati igrače koji nisu nastupali u prethodnim kvalifikacijama, prvenstveno Salihamidžića i Papca.

"Mislim da Salihamidžić može još mnogo da pruži za reprezentaciju. Razgovarat ću s njim i pokušati da ga vratim u ekipu. Isti slučaj je i s Papcem", dodao je Sušić.

Naglasio je da će već sredinom siječnja otputovati u Njemačku, a zatim i Francusku, gdje će pratiti nastupe bh. reprezentativaca u Wolfsburgu, Hoffenheimu i Montpellieru. Također će obići i bh. klubove te prisustvovati utakmicama Premier lige BiH kako bi se uvjerio u kvalitetu igrača koji nastupaju u domaćem prvenstvu.

"Sigurno je da najkvalitetniji igrači nastupaju u europskim klubovima. No, moguće je da se i u bh. klubovima pojavi izvanserijski igrač. Imam dovoljno vremena do početka kvalifikacija da se uvjerim u mogućnost svih potencijalnih reprezentativaca", izjavio je Sušić.

(Fena)
0 Comments
Posted on 07 Jan 2010 by d3llbQy_DM
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews


Copyrighted © by YU-MIDI.com