Pozdrav drustvo, imam jedno pitanje. Hteo bih snimiti nesto iz klavijature direkt u laptop pa me zanima na koji nacin je to najlakse odraditi? Da napomenem da u laptopu imam samo mic in ulaz (nema line in). Da li ce mi taj ulaz odraditi posao, ili da uzmem neku usb zvucnu karticu? Ako je ovo drugo resenje mog problema molim preporuku koju karticu za neke normalne pare? Hvala
Pozdrav ,
Upravo sam se registrovao i iskren da budem ne znam da li postoji ovakva ili slicna tema a jako malo vremena imam.Ako odgovor mogu da nadjem na nekom drugom mestu dovoljno je d mi kopirate link ovde.Necu biti lenj pogledacu.
Pazario sam Yamahu trbx305.Ovo mi je prva petica ikad i prva aktivna.
Na gitari su 40 i koliko mogu da vidi mrtve.
Ja bih da experimentisem malo.Da probam deblje zice te zice rezlicitih prozivodjaca.
Prvo bih da vidim koja mi debljina odgovara pa ne bih da uzimam preterano skupe zice tipa Dr i elixir ?
Moze li preporuka za neke zice srednje klase ? eto neke koje su se vama pokazale dobro u smislu da ne traju super kratko i da ne zvuce lose.
ako vam nije tesko napisite mi vase misljenje o razlici nikl celik u svakom smislu ?
Pozdrav ljudi, nabavio sam korg tr klavijaturu. Trebam pomoc. Znaci, kao primjer - za pjesmu koju zelim svirati treba mi piano, strings i pad. Moj problem je sto ne kuzim gdje mogu staviti ta 3 programa, na neko mjesto gdje kada zelim odsvirati tu pjesmu biram izmedu samo ta 3 programa. Ali da se oni ne spoje u jedan program nego da se svira svaki posebno. Gdje i kako se to napravi?
U biti zelim imati mjesto,(kao banka zvukova), gdje ce biti moji personalizirani programi gdje mogu brzo mijenjati program koji mi treba. Ako itko moze pomoci bio bih zahvalan.
Pozdrav svima. Volio bih da neko malo objasni o ovoj moldurskoj skali ili harmonskom duru ili kako je već ko naziva.. Nisam joj nikad toliko davao značaja jer nisam pretjerano svirao muziku u kojoj je zastupljena i onda čim čujem neki narodnjak na harmonici sa onim klasičnim završetkom Cm-A7-D i pokušam da ispratim na gitari, pogubim se... Još kad se isprepliću durska i moldurska u pjesmi, muke moje Moje pitanje je od koje skale je nastala (izvedena), koji tonovi je čine i koji akordi se grade u toj skali? Neki savjet, male tajne velikih majstora..
Dodato:
Da napomenem, mene zanima ta skala koja završava u kvinti, znači ako je intonacija G, završetak pjesme je Cm-A7-D.. Možda to uopšte nije gore navedena moldurska, možda ima neki drugi naziv..
Želeo bih "unaprediti" ovu klavijaturu narodnjačkim ritmovima pa bih bio zahvalan za informaciju koji ritmovi odgovaraju ovoj klavijaturi kao i gde se mogu nabaviti, skinuti, kupiti...
Kao prvo pozdrav svima na forumu!
Pozivam vas da poslusate moju novu pesmu "Još sam živ". Pesma je moje autorsko delo, od muzike i teksta, do izvodjenja i produkcije. Ukoliko ima kakvih komentara slobodno pisite...
potreban mi je netko tko zna napisati melodiju za stare telefone, znaci htio bi od nekih novijih pjesama napraviti nokia ringtone, ali za stare nokije koje su unosile melofiju preko composera.
Pozdrav ,
Upravo sam se registrovao i iskren da budem ne znam da li postoji ovakva ili slicna tema a jako malo vremena imam.Ako odgovor mogu da nadjem na nekom drugom mestu dovoljno je d mi kopirate link ovde.Necu biti lenj pogledacu. ...
[dalje]
pozdrav ekipa,
novi sam ovdje pa molim pomoc...
uglavnom trebam neke dobre zvukove za juno ds-61 ako neko ima za prodat.Nisam bas neki programer.
[dalje]
Pozdrav drustvo, imam jedno pitanje. Hteo bih snimiti nesto iz klavijature direkt u laptop pa me zanima na koji nacin je to najlakse odraditi? Da napomenem da u laptopu imam samo mic in ulaz (nema line in). Da li ce mi taj ulaz odraditi posao, ili...
[dalje]
potreban mi je netko tko zna napisati melodiju za stare telefone, znaci htio bi od nekih novijih pjesama napraviti nokia ringtone, ali za stare nokije koje su unosile melofiju preko composera.
Želeo bih "unaprediti" ovu klavijaturu narodnjačkim ritmovima pa bih bio zahvalan za informaciju koji ritmovi odgovaraju ovoj klavijaturi kao i gde se mogu nabaviti, skinuti, kupiti...
[dalje]