|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Novosti iz Rolanda - najavljen je novi Fantom-0. Oznake su 06, 07 i 08, a oznaka predstavlja broj dirki (61, 76, 88).
U pitanju je cenovno pristupacnija verzija poslednjeg Fantoma koji ima ZEN Engine. Zen kolekcija, Super Natural kolekcija, mogucnost citanja ekspanzija i naravno mogucnost ucitavanja ili kreiranja multisempla. Memorija za prosirenja ili semplove je oko 256 Mb. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Morison za ovaj koristan post: | Tomy (16.03.2022) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.10.2007
Downloads: 668
Uploads: 1
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa4x76, Juzisound 2, Yamaha Montage 61
![]() |
![]()
Ako bude imao pristojnu dirku i cijenu bilo bi ekstra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
1550€ 5 oktava.
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Info za kolege iz HR!
Prvi primjerak Fantom-06 stigao je kod glavnog uvoznika u prodaju po cijeni od 11.990,00kn Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Kod nas u BiH je, nažalost, mala vjerovatnoća da bi se klavijatura mogla probati u nekoj radnji. Nekako slabo stoje radnje ovde što se rolanda tiče. To mi je isključivo važno zbog dirke dali bi mi odgovarala. Ostale mogućnosti manje više su poznate. Kad bi dirka bila solidnog kvaliteta, klavijatura bi bila pun pogodak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tipka je kao na JUNO DS-61, BK-5, EA-7
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk Dodato: Slike tipaka. ![]() ![]() Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk Promijenjeno od Tomy (07.04.2022 u 13:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Tomy za ovaj koristan post: | striphio (07.04.2022) |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Sudeći po onome što sam čitao, roland kaže da je nova i bolja dirka, bolja od fa06 i juno ds.... i ostali koji su probali kažu tako. E sad, malo je to subjektivno kakva dirka kome odgovara. Tako da bez osjećaja iz prve ruke, teško da bih mogao suditi dali je dovoljno dobra.
Imao sam modx, može se svašta na njoj postići što se zvuka tiče. Dirka... onako, nije ni ona skroz jeftina a nije ni dobra dovoljno. Ali aj reko, navići ću se. Onda vremenom skontam da mi je pomalo mrsko svirati na njoj dobre boje zbog dirke koja jednostavno nije na dovoljnom nivou kvaliteta. Tako da, što se mene tiče, bez pristojne dirke, ne kupujem ništa. Kolko se sjećam, probao sam dirku na EA-7 i nije neka sreća. Ako je ista i na Fantomu 06, ništa od moje kupovine meščini. ![]() Promijenjeno od striphio (07.04.2022 u 14:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imaš pravo. Čini mi se da je tipka malo tvrđa. Kao da su malo tvrđe gumice. Nema onog lupanja kao kod ea7 kad malo jače udaraš. Novi Fantom je tek došao u prodaju. Kako netko može znati da ima problema sa after touch-om, a kad ga nema niti ugrađenog.
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Vredan član društva
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Samo da skrenem pažnju na razliku u oznakama modela.
Fantom 6, 7 i 8 je predzadnji flagship model. Fantom 06, 07 i 08 je zadnji novi light model. Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk Dodato: I naravno, Fantom 6, 7 i 8 ima after touch. Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk Promijenjeno od Tomy (08.04.2022 u 11:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|