|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
19.05.2024, 09:58 | #1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 34
Downloads: 285
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 23 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
|
Yamaha aranžeri- MIDI style
Pozdrav kolegama!
Imam pitanje vezano za Yamahine aranžere. Dakle trenutno imam Korg Pa4x 76 sa PA Production setom u kombinaciji sa Yamaha Montage 7. Svii znamo da je PA set zaključan i da ga se ne može dijeliti dalje što mi je i okej), međutim kako sam "odrastao" (hehe), tako mi je u planu u dogledno vrijeme prodat Pa4x i prijeći na Yamaha Genos (ili Tyros5), možda i Genos 2, pa me zanima postoji li mogućnost u Yamahe aranžere uvesti MIDI fajl u editoru pa ga srediti da u biti radi kao style? U planu mi je kompletan PA production set putem Cubase snimiti u MIDI faileove, a instrumente (koji služe za pratnju dakle bubnjeve, bas gitare, gitare itd) posemplirat te imati sve to složeno, pa ubaciti u Yamahu, naravno odraditi i mapiranja itd. Čak sam neke semplove (doboš, bas bubanj, bas gitara i distorzijska gitara promjenio u setu. U Korgu ta mogućnost postoji, pa me zanima i za Yamahu isto? Živili! |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|