Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 13.01.2025, 20:34   #1
aljelja
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 18.01.2022
Downloads: 217
Uploads: 6
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
aljelja ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Vecina ups fajlova izbacuje bezveze karaktere na Roland E86

Pozdrav, sredio sam sebi usb floppy na svojoj klavijaturi i konacno sam krenuo nalaziti ritmove i ups fajlove. Pronasao sam dosta fajlova kako za e86 tako i za e96. Ritmovi tj stl fajlovi rade dobro, medjutim kada probam da ucitam ups fajl tj user program set, na vecini tih ups fajlova klavijatura izbaci samo neke bezveze karaktere na displeju i ne cuje se nikakav zvuk. Imam jedno 10ak ups fajlova koji rade kako treba, nekih 5 komada koji se ucitaju dobro i izbacuje sve kako treba tj imena i to sve ali se ne cuje nikakav zvuk,ali je najveci problem to sto mi je ostalo jos ovih ostalih 50ak za koje ljudi govore da rade i na e86 i na e96. Takodje me zanima sta tacno radi midi set, u ovim setovima koje sam skinuo sa sajta se nalaze neki midiset tj mds fajlovi za npr terce i to i uspeo sam da ih ucitam u klavijaturu i kontam da se u njima sadrze neke midi instrukcije i to ali ne znam kakve veze to tacno ima sa tercama?
Svaka pomoc je dobro dosla!
aljelja je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije