|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
Koliko ti malo treba da pokazes svakom ko si
ko od tebe ljubav izprosi Koliko ti malo treba da pogazis ono sveto neka ti je svetom prokleto Ref. 2x Ti za ljubav nisi rodjena pogresnom si zvezdom vodjena i zato ti nije dato, da na ruci nosis zlato ni moje, ni boljeg od mene Koliko ti malo treba da ostvaris svoje snove oteras mi stare drugove Koliko ti malo treba rekli su mi davno mnogi da se spasim nisu pomogli Ref. 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.10.2012
Mjesto: Las Vegas, Nevada
Godina: 31
Downloads: 77
Uploads: 12
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 38 puta u 37 Postova
Instrumenti: Korg PA3X-76
Interesi: IT
![]() |
![]()
Nisam je svirao dosta dugo, mislim da je A mol original, a koliko se secam ide ovako nekako, ako ima greska slobodno neka neko ispravi
Uvod: Am, Em, Am, Em Am----------------C-------------------Em Koliko ti malo treba da pokazes svakom ko si G-------------------Am ko od tebe ljubav isprosi Am----------------C----------------Em Koliko ti malo treba da pogazis ono sveto G---------------------Am-G neka ti je svetom prokleto C-----------------Dm Ti za ljubav nisi rodjena G-------------------------Am pogresnom si zvezdom vodjena Am i zato ti nije dato, da na ruci nosis zlato G----------------------Am ni moje, ni boljeg od mene Promijenjeno od Vux (07.09.2023 u 17:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.11.2013
Downloads: 33
Uploads: 15
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x...Pa600 ...Tr.
Interesi: informatika