|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Uspeh i ja da sredim gitarist kao multisempl,radi sve, trebalo je malo vremena, ali radi..Nego me interesuje jel naso neko resenje za bug da se resetuje ponekad tempo kad brzo stisnem 2 puta istu varijaciju posle prelaza, ili pak posle prelaza kliknem brzo na recimo var1 pa odmah var 2, i on resetuje tempo na prvi takt, i izbaci mi vokale iz takta...ima li resenja za to? Mislio sam da ce srediti to u novom update-u ali slaba vajda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kao kod kuće
|
![]()
Prvi puta cujem za ovaj problem s tempom...osobno nisam nikad imao taj problem...da nije mozda nesto do samog seta,jer na raznim setovima sam upoznao razlicite probleme nevjerovatno..pozz
![]() |
#23 |
Vredan član društva
|
![]()
Da ima taj problem. Nekad se desi da ako promjenis varijaciju bez da stisnes prelaz da resetuje tempo. To je bug
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Sramota za velike gigante, kako Korg. Kako mogu da dozvole vakve propuste - bagove, da se uopste dese, a ako su se vec desile, trebalo bi se reagirati brze, a ne da se ceka godinama, da bi se to popravilo sa novijim O.S.
Ali, kako se kaze: âdok bude ovaca, bice i vuneâ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Odomaćeni član
|
![]()
valjda se klavijatura prodaje nakon godina kad se istsstira u firmi i sami kroz te godine testa isprave sve sto su zajebali.. ovako vam prodali proizvod greska!! kod nas ne znate uzeti pare, mesto advokata i tuzit firmu i uzet par miliona im!!! kazes ja dao uredno 4500eu, dobio same greske i tuziiii pa ces videti kad se prica okrene.. a oni zgrnuli milione na vama
![]() |
#26 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nažalost, to je danas normalno. Pogledajte samo e-vozila. Već je nekad bilo poznato da su baterije, punjenje domet i kapacitet potpuni promašaj, ali svejedno se prodaju.
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.11.2013
Downloads: 33
Uploads: 15
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x...Pa600 ...Tr.
Interesi: informatika
![]() |
![]()
Tužiti Korg je kao tužiti suca vrhovnog suda .....
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tdamir66 za ovaj koristan post: | sinisa (03.09.2023) |
![]() |
#28 |
Kao kod kuće
|
![]()
Jel primetio neko da ne moze da se ukljuci vise od 4 pada ?
![]() Naprimer ako ukljucim 4 na desnoj strani i hocu jedan na levoj automatski mi iskljuci jedan od ona cetri desno. Koja poenta 20 padova ukupno ako samo 4 mogu da rade istovremeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ažuriranje, pa5x, update, v1.2.0. |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|