|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 392
Uploads: 9
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
![]()
Pozdrav društvo,mislio sam da nikad neću imat problema s ovim al sad mi stvarno nije jasno.Jer na isti način sam editirao(prepravljao) postojeće ritmove davno kad sam imao Tyros,Psr i Psr s serije.I sve je išlo glatko
Dešava mi se to kad brišem neku traku iz postojećeg ritma.I onda osviram po svom i zvuči dosta raštimano. Prije je to sve bilo iz C7 i nije problem...kad sejvam u user zvuči raštimano (mislim samo na tu traku)..onda sam proba razne hvatove akorde tetrakorde septakorde itd itd međutim situacija je ista...Onda sam u samom 920 prominio model snimanja, Pita te dal ćeš mol ,dur čisti C itd itd..to sam sve izvrtio i isto mi bude...Ne znam di griješim i šta se dešava,možda sad ima neka caka za koju ne znam...jer jako puno ritmova sam prepravio i nikad problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Da nemaš uključen transpose na klavijaturi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 392
Uploads: 9
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
![]()
Nemam uključen transpose,ne editiram ritam iz reg memory nego direkt iz preseta i spremam u user,onda kasnije memoriram u reg memory po volji.
taj odsvirani komad ne zvuči kao da je spušten i dignut po transposeru nego jednostavno bude ka da ga je dijete sviralo. qunatizacija prođe bez problema i sve je po mjeri al jednostavno ne zvuči onako kako je odsvirano,kao da su tipke stiskane bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Greška može biti na više razina, pogledaj ovih 4 videa.
https://www.youtube.com/watch?v=vLGL...teRRP_tXLP7c-O |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|