|
|
Sport U zdravom telu zdrav duh, uh... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#23 | |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]() Citat:
@Burli Prijatelju,upoznat sam s tim,sto pricas o Brazilu.Ma oni vrlo cesto imaju problema u kvalifikacijama i mislim da ce to prevazici.Ja mislim da oni imaju vise fubalera nego bivsa YU stanovnika.Ali samo kad se pomenu imena:Kaka,Ronaldinjo, Ronaldo....meni neka milina(istina neki su se istrosili).Prvenstvo svijeta bez Brazila,je kao kolac bez secera. Evo pade mi na pamet,istorijski neprevazidjeni,fenomenalni i za oko i za dusu genijalni nekadasnji davni sastav Brazila: Gilmar-Djalma Santos,Nilton Santos-Zito,Belini,Orlando-Garincha,Didi,Vava,Pele Zagalo-i nema dalje-to je bilo savrsenstvo,na zalost davno. A evropsko prvenstvo: Nemogu da svarim Spaniju nikako-dzaba-htio ne htio.Onako mali,sitni,prgavi i bez neke po meni ljepote u igri.Samo talijani su mi nekako gori po nastupu,ponasanju,sreci...itd od Spanaca.Medjutim-ne pobjedjuju uvijek najbolji-ima tu raznih faktora.Ali Spanija je prvak-RESPECT. Inace na ovom prvenstvu se igralo po devizi-od duplg pasa,nema ti spasa.... Ostalo su bile kao konjske trke-mjerili su ko je koliko pretrcao a ne koliko je ko drblinga napravio,probacio kroz noge,igrao petom....To je MOJE MISLJENJE |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
rezultat, tipovanjenemackaspanija |
|
|