|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Jeste,nije bilo semplova da ih setas iz klav. u klavijaturu,mislio sam na fabricke semplove,koje je fabrika ubacila,nepromenljive,tkz.ROM zvuke ili semplove il vec kako hoces...Pa momce,valjda se i ja malo razumem u klavijature,a ne samo ti,posto vidim da se u sve razumes ko Marica...Ja sam M1 svirao 1989.god,cim se pojavio,a ti si tad imao 3-4 god. i zaljubljeno si gledao u poster "Juznog Vetra i P.Zdravkovica" sa noshe...Prema tome,nemoj da se pravis mnogo pametan,kao onda kad nagrdi onog profesora sa YouTubea....Jes uhvatio Minka?
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Neću da komentarišem...Svako svoje znanje i kvalitet dokaziva s onim što je postigo u životu...Sa svoje 23 godine neću NIŠTA da spominjem,drugovi koji me lično znaju il smo stalno u kontaktu mogu da potvrde šta sve sam postigo i šta sve imam...Ne želim više da nastavljam prepuckavanje..Danas imam dan za slavlje a ne za živciranje i svađu...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ja cu da kazem svoj dojam za M1.
M1 po meni ima najtoplije zvukove od svih klavijatura. Savrseno mi je lezao za pozadine jer taman napuni ono sto u pjesmi fali, a to nece moci niti jedna klavijatura (niti je do sada) koju sam ja svirao/sviram. Da, Korg M1 ima dosta kvalitetnih semplova koji su u sasvim dovoljno Mb ugurani (100 Multisemplova u 4 Mb ako se nevaram). Kolega Alix... Svi znamo da postoje dvije vrste zvuka sto moze izaci kroz bilo koji izlaz za zvuk, a to su semplovi i matematicki proracunat zvuk. Ja koliko znam za klavijature, niti jedna klavijatura nije napravljena da preracunava zvuk, prema tome svi zvukovi koji su u ROM-u su SEMPLOVI. Druga stvar je gdje su oni pohranjeni, dali na Hard Disk, kartice, CD-ove ili sto vec ne... Kurzweill ima ZVUK klavira velik 2 Gb, a da je matematicko preracunavanje zvuka, bio bi velik svega par Mb. Za onoga tko nezna sto je matematicko preracunavanje zvuka, neka pogleda (pa ako zna raditi sa time i skine) sa ove stranice primjere i program: http://www.pianoteq.com/audiodemos |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, x5d |
|
|