Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Ostali Instrumenti > Kutak za harmonikaše

Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;)

Alati tema Display Modes
Star 15.12.2005, 02:46   #15
gorpet
Banovan!

Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
gorpet befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kao sto sam vec napomenuo u nekom od foruma-kolege, nikako nemojte kupovati nove harmonike, osim ako bas po svaku cenu necete da svirate NOV instrument. Svaka stara Guerrin-ka je mnogo bolje uradjena iznutra i bolje svira. Imam mnoko kontakta sa harmonikama u servisu za harmonike i znam sta se radi na novim a sta je radjeno na starim. Vise se ne stavljaju ni oni tonovi kao nekada. Znaci, za mnogo manje para mnogo bolja harmonika. Ja sam svirao vise tipova (klavirskih) harmonika i znam o cemu pricam . Imao sam i najvrhunskiju harmniku koja se moze zamisliti. Verujte mi-po svemu je bolje uzeti harmoniku iz starih serija. Ali, ne iskljucujem mogucnost da se medju novim harmonikama zalomi i neka koja je uradjena kako treba. Najveci problem lezi u ceslju kroz koji prolaze nosaci dirke, pa onda faseni koji nose tonove, pa sami tonovi. Nisam probao aloisam cuo da je BELTUNA mnogo dobra. Ako nekoga nesto zanima-ja mogu da dodjem do validnih podataka o svemu sto se tice gradje ikvaliteta , a mnogo toga mogu i licno da isprobam. Imam iskustva i muzikom se ne bavim otprilike-vec vrlo ozbiljno.
Pozdrav!
gorpet je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
harmonikaški, kutak

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije