|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi veceras u toku svirke mi je otkazalo dugme syncro start, ostalo je upaljeno, ali ne reaguje, kad sam ugasio i upalio klavijaturu, ono poslije jednostavno ne reaguje, znaci ne funkcionise, zna li ko o cemu je rijec, i koliko kosta popravka?!
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
mozda je prljavstina pa ne reagira..probaj prislonit usta pa puhnut u njega, zna pomoc. ako nije to mozda je taster ispod njega crknuo, mislim da nije velika cijena za popravak...to je koliko ja znam i mogu pomoc
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Potrosni materijal.
Crko je mikroprekidac, treba da se otvori klav i da se promeni. Ako ne znas sam bolje ne cackaj idi na servis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Koliko je stara klavijatura?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa ja sam je uzeo prije godinu i po... Sinoc kad sam svirao, ono se zaglavilo i ostalo upaljeno, i nisam mogao da iskljucim, cim sam ugasio klavijaturu, i opet upalio, isto je, sad samo ne radi znaci taj start ne funkcionise, nego moram pustiti ritam na start stop...
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ne znam da li znaš da baš u Bijeljini imaš momka koji ti vjerovatno može to popraviti?!
Ako ti treba broj javi se na pp
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imo sam taj problem Djole na G-800. Pukne plastika koja se naslanja na mikroprekidac. Ja sam to nekako krpio sekundnim ljepilom i ne znam ni ja vise cime ne a i jednom mi je zakazo mikroprekidac. Zamjena je jednostavna samo sto to ipak mora odraditi strucno lice. Ne brini, to ti moze rjesiti bilo koji RTV mehanicar ili elektronicar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
Burli, hvala druze, na pomoci, vec sam ugovorio da idem popravljati. Pozdravi mi Nemanju Nerica ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]() Citat:
Pozdravi ga puno, a on "Rogatičkog Šabana" ću pozdraviti mada sam čuo sam da je imao neslavnu epizodu baš u Bijeljini... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Klavijatura popravljena, izgleda da je u pitanju mikroprekidac, nista strasno, sad radi ko nova... Kome bude potrebna popravka klavijature, i inace ciscenje mixeta, neka mi se javi za br tel od ovog Danila, momak je extra, i nije uopste skup. Pozdrav
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dugme, korg, otkazalo, pa1x, start, syncro |
|
|