|
![]() |
#19 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.05.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Interesi: Gitare,razglasi,sport
![]() |
![]() Citat:
Ja koristim Kebo SED5000s, plaćen 250 eura i radi extra svoj posao. Na njega kačim svu opremu (pojačalo snage 2x1000w, 2 aktivne kutije 2x 1300w u D klasi, mixeta, pojačala za gitaru i bass gitaru, mixeta, klavijature, i rack stvari) i radi posao super, bez ikakvih problema. Koje kutije koristiš, jer je bitno u kojoj klasi radi pojačalo aktivne kutije, D klasa ima jako jako malu potrošnju struje, a veliku iskoristivost ( ja koristim DSR112 i one troše oko 100w iako su deklarirane na 1300w svaka). Koristio sam prije toga V-Mark 5000VA, bio je u obliku pravokutnika, nije rekovski sa servo motorom, relejski je bio i nije mi nikako radio posao, napon je konstantno opadao i njega sam rješio. Ovaj Kebo je sa servo motorom unutra, a najveća razlika je što korektori sa servo motorima rade preciznije od relejskih, a relejski imaju duži vijek trajanja (bar tako kažu iako sve ovisi o načinu korištenja, sve se može pokvariti i za minutu ako se nepravilno koristi, ili se optereti). U Artistu ima uzeti ovaj korektor, za cijenu koju sam naveo, a nisam se susretao sa korektorima koje ste naveli u prethodnom postu. Pa možda i ovo bude od pomoći. Pozz Promijenjeno od denza_ (12.05.2014 u 16:04 sati) |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|