Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 28.03.2013, 23:58   #25
Privatnik
Banovan!

Registrovan/a dana: 21.03.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Privatnik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od nesaband Pokaži Post
kad bude klavijatura ispred mene objasnicu ti postupak deo po deo,da ne bih nesto pogresio.To i jeste 3-4 klika i write i gotovo.

Procitaj detaljno stranu 31,32 i 33 i prati uputstva pa ces valjda uspeti pre nego sto ti ja napisem.
Citat:
Originalno postovano od Morison Pokaži Post
Ustvari treba da stoji ON za stvari koje ne zelis da se menjaju a OFF za stvari koje zelis da se menjaju sa promenom OTS-a. Mislim da se o tome radi.
A za pivo; moze ali samo ako se vidimo negde...ne mora gajba, dovoljno je po jedno toceno

Vidiš, zanimljivo. Mora da bude na ON. Tnx!!
A za pivo, ok. Negdje na gajbu pred dućan, svirati znamo, pa ćemo usput i zaraditi možda i za nešto da nam se okreće i miriši!

Prijatelju, veliki pozdrav i veliko hvala za nesebičnu pomoć i savjet!! A ja ću nastojati svojim iskustvom uskočiti tu na forumu ako bude negdje zatrebalo.
Privatnik je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije