|
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pa prvo da ti odgovorim, samo prvi opseg ide na Shelf jer treba pojacati frekvenciju od 40Hz i sve ispod. Sto se tice srednjih, tu moze da se kombinuje, ja npr podignem 3.6Khz Q2 za 2. Mnoge stvari ne mogu da se cuju, ali zato postoji komp. Sto bi jedan moj ortak rekao ELEKTRONIKA JE CUDO.
Ne mogu da kazem da nije bilo dobronamernih forumasa koji su mi odgovarali na mnoga pitanja, i ovom prilikom se zahvaljujem, ali jako je tesko izmoliti odgovor za neki slozeniji problem jer uglavnom ljudi koji puno znaju tesko se odluce da to znanje podele sa drugima. Naravno cast izuzetcima. Mada mnogi klavijaturisti ne zele da ceprkaju po svom instrumentu jer postoje ljudi koji zavrsavaju posao za njih, a oni opet ne zele da dele svoje znanje jer tako sebi izbijaju pare iz dzepa. Ma ne zelim da odlutamo sa teme, u sustini sa ovakvim podesavanjem dobije se mnogo bolji zvuk, ritam masina zvuci mocnije, narocito noga od bubnja. Ideju za ovo sam dobio kad sam uporedio zvuk jednog sempla na kompu i na klavijaturi. Primetio sam da nesto nedostaje.... i sad evo me da svoje otkrice podelim sa svima. Pozdrav Lexikon29 |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
eureka, ljubitelje, pa80, samo |
|
|