|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Alene brate moj...nemoj mi Behringera spominjat kao firmu koja proizvodi miksete. Kutije rade super i pojacalo je odlicno ali mikseta im je ko kur.. uzasno se brzo sjebala (da izvinu moderatori). Izlazni stepen je otiso totalno...elektronika im je smece...nije ni cudo jer mixer kosta oko 240 EUR ,,,bem im majku Kinesku jeftinu,,,,bolje da sam pozvao raju i kurve i napravi sijelo kako valja za te pare a ovako moram ponovo kupovati i to ni sam ne znam sta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
yamaha plava neznam oznaku ali ima kompresor za mikrofone nema puno kanala 4 do 6 ,a cijena joj je oko 200 eura ,a donna ares je nosi na svirke i samo signal u razglas diskoteke i to je to .a beringer je marka za bagere i radne masine bjez od toga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Sa koliko kanala,FX,EQ,Aux,Fantom...???
Budi precizniji... Pozdrav.
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Dal si razmisljao o :
Mackie 1604-VLZ3 - 16 mikrofonskih XDR (ulaza) predpojačala i 16 insert-a - 4 sub grupe - 6 AUX-a po kanalu - tro-pojasni parametrički ekvilajzer po kanalu - fantomsko napajanje po kanalu - 60mm šiberi Oko 800evr nova...
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja sam imo Yamahu Promix01 radila je ko Avion bolje od Dynacord mislim na ove nove Dynacord.
Moze se nac polovna za 300 Eura da je u dobro stanju. poz! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koju, kupiti, mikestu, sad |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|