|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Nasao sam ovaj snimak na YT, vec sam pitao da li moze SSD i da li bi bila vecina brzina. Meni se ovde cini da sa SSD-om,radi mnogo brze.
Kod mene je fabricki Hard od Tyrosa,mada nesto mi je sporo,malo brze nego na T2, a gotovo isto kao kod Tyrosa 3 kad sam imao. Mislio sam da je Tyros 4 mnogo brzi po tom pitanju. Nemam nesto puno podataka na HD-u (4GB materijala), a hard je kapaciteta negde oko 200GB mozda i vise. https://www.youtube.com/watch?v=ffeOJUp--1M |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Video pri kraju prikazuje podizanje sistema i učitavanje memorije ali samo do 9% kada "producent" reže kadar i prelazi na onaj gdje bira tvornički ritam. Nakon toga prelazi u HD, ulazi u mapu i bez biranja ritma odmah iz nje izlazi. Opet reže kadar, i sad se nalazu na USER memoriji u kojoj bira registracije.
Ako je time želio prikazati poboljšanje brzine, učinio je to vrlo naivno. Jer, u HD je samo ušao i izašao. Prikaz podizanja sistema je prekinuo na samom početku. Mijenjao je registracije koje se nalaze na USER. Dakle, HD je samo piknuo na sekundu. Toliko o videu. Pomalo mi ti sa orgaforuma idu na živce. ![]() Ako želiš provjeriti da li je kod tebe spora klavijatura, snimi kratki video gdje biraš ritmove koji su na HD-u pa ćemo ti odmah reči jel spora ili nije. Postoji lagana zadrška od djelića sekunde kad se Style poziva sa HD-a ali to je tako minorno da je zanemarivo. Sporost Tyros 2 se nije očitovala samo kod biranja ritmova i ostalih sadržaja već je ona spora prilikom prelaska kroz izbornike, kod edita sadržaja ili kod pohrane. I to nije imalo veze sa HDom nego sa sporošću sustava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Kako mogu da vratim podatke sa Hard diska? Obrisao sam slucajno sve, snimao sam nesto u WAV, i da obrisem WAV fajlove,oznaci slucajno sve i sve ode sa Harda i ritmovi i library i sve
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|