|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Za sad je to preporuka neurohirurga iz Klinicnog centra Nis...Inace imam prijatelja na VMA koji je fizijatar, i bas on mi je udarao blokade u kicmu i gledao snimke, i kaze da nisam jos za operaciju, i da ce moce on da me "sredi" ..sad trebam da primam neke infuzije sa kortikosteroidima, da bi taj edem gde je ustinut zivac splasnuo, a nakon toga, banja, vezbe, i kao trebalo bi da se to sredi...to je njegova preporuka, takodje identicnu stvar mi je preporucio i neurolog ovde iz Nisa, dok neurohirurg odmah preporucuje operaciju...Elem pricekacu jos malo da vidim hoce li delovati te infuzije, jer mi nije palo stopalo, i nemam problema sa mokrenjem, bar za sada
![]() Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Druze ,moj dobar prijatelj je neurohirurg na VMA,inace se bavi i pevanjem pa se mi poznajemo iz muzickog sveta.On je i kiroprakticar ali kada je video snimak magnetne rezonance moje supruge rekao nam je da nikakve vezbe ili kiropraktika tu nece pomoci i morala je da ide odmah na operaciju da se ne bi vise mucila.Takodje je i njoj neurolog i fizijatar predlagao da ce to vezbama da se resi,naprimala se raznih blokada inekcija i svega i svacega pre nego sto je otisla kod ovog mog druga na VMA i pre nego sto je operisana.
Ne mora da znaci da je i kod tebe isti slucaj...nadam se da neces morati na operaciju ali ja sam ti napisao nasa iskustva a na tebi je da sam procenis sta ces i kako ces.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|