|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
drzi ti to da je ljepota prolazna ali sta nudi ovaj sajzer ne znam..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja mislim da je to stroj ali malo je preskup
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
To je stroj nema govora,mora radit dobro uopce nesumnjam...
Što se tice izgleda brzo bih se priviknuo.. Pozdrav drustvo
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G7
![]() |
![]()
Pozdrav!
Posjedujem Korg m3 (61 tipku) vec nekih 3 mjeseca i stvar radi pristojno i bez greške... Sto se tiče korištenja za studijske potrebe to neznam jer nisam imao priliku koristiti u studiju,jer se ne bavim s time vec samo gažama i tezgama.. Samo da se rasprostrane pcg-ovi za njega posto ih nema, jer ne prima pcg file od Triton Extrema,no prima semplove pa se to nekako da isprogramirati,iako bi sa pcgovima bilo lakse.. Ja svoga prodajem iz razloga sto bi uzeo Motifa es7 ili mozda čak kurzweila k2600! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pravo da vam kažem M3 može imati ko hoće---
Premda se izkazo kao jako slabiji od Extrema iako je izrađen sa novijom tehnologijom... Čak i ne znam imali podporu za MOSS...A i nema nekih preteranih video snimaka da e vidi šta ta sprava može da postigne i odradi...Daj druže malo više bojica snimi pa stavi da vidimo...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
@alix
Kako mislis moze imati ko hoce, vidis ja ne mogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Digneš na rate i odplaćivaš,al radije ga preskoči ako možeš...Al u svakom primjeru apsolutno slabiji od Korg Extrema...Ne znam zašto su ga zasnovali ako nije nešto popularan ili kvalitetan kao Triton Serija...Isto OASYS...Skup do neba i glomazan...Ne znam zažto nisu našli neku jaku zamjenu za Extrema jel to je još uvjek babaroga među solo sinthovima...očitno im kod aranžera pale inovacije a kod solo sinthova slaba prognoza...POzdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|