|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
mesto da oni to sve naprave pa prodaju scriptu po scriptu na marketu, ja verujem da sve jedan klavijaturista nikad u zivotu nije cuo sta je skripta a kamo li znao da napise prva dva slova za nju. do kontakta to nije bilo nigde ,, sreca da se izeditirati ko zna nesto u materiju koji zeli odradit, ja msm znam dovoljno, ali ne bih nikad ni pokusao uciti da radim scripte kakve zamislim, ne vidim se u kontaktu kao sempleru. osim za nesto , a to su biblioteke poneke dobre.
plus u onom harmonizeru ja sam nasao sam dve terce molsku i dursku npr za pesme poslednji boem a nikako za npr cik pogodi itd
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nije skripta ni osmisljena da je upotrebljavaju "klavijaturisti" vec developeri koji ce kasnije te skripte upotrijebiti u svojim Libraryjima. Uz to, kompletna struktura rada sa skriptama je isuvise komplikovana da bi se njome bavili muzicari jer za izradu kompleksnijih skripti je neophodno pozamasno programersko znanje i iskustvo. Vidis li da ljudi imaju ogromnih problema i sa najednostavnijim editorima na hardver instrumentima, samo im jos fali da se muce sa skriptama Kontakta. Kad ce da sviraju ? Onaj ko ima interesovanja i zeli da udje dublje i detaljnije u materiju, ima priliku da se prijavi na neki od seminara ili da nabavi literaturu i da se da na studiranje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa to i pricam, hahahah, jbg
![]() |
Favoriti |
Oznake |