|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
Em-----------------------------
Beograde, gde god ja da krenem, Am------F#---------H7----- kao verni pas se tebi vraćam, ---------------------------- ulice me tvoje svetom prate, D-----------------------G------ dok ja greške svog života plaćam. Em----------------------- Beograde, pamte li me žene, Am-----F#-----------H7---- čekaju li kad ću da se vratim? ---------------------------- Da l' su srećne ili razvedene? ------------------------------G Nikad neću moći da ih shvatim. REF: C----------E7--Am- Beogradski mali pijac D7-------------------G(2. put Em-H7) često puta potopila Sava, Em------------------- hej, Dunave, tiho teci, Am---------F#---------H7 moja draga noćas mene sanja. (2x) Beograde, ti si mi u krvi, i u duši koja tebe slavi. Da li neko noćas peva pesmu: "Ciganka mi gatala na travi"? Beograde, sluzi li te zdravlje? Obuci se, jer kosava duva... Stiže Nova godina i slave, nek' te pesma o ljubavi čuva.
Sledeći član vam se zahvalio spothead za ovaj koristan post: | Pin (28.01.2012) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|