|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Naravno da ne zavezanih ociju.
![]() Poslusas, pa vratis na pocetak, editujes, pa memorises. Salim se. Vodio sam se logikom kako sam namestao automatsko menjanje boje za desnu ruku. Koliko se secam (davno nisam sredjivao fajlove, naucio sam da sviram ![]() -u Panel Part-u odredim instr. za desnu ruku (da sviram uz fajl), -pustim Song, -posle npr. 40 sec. hocu da mi se automatski promeni boja za desnu ruku -pauza -promenim boju-instrument -Channel Setup-Execute. I tako mogu automatski da se menjaju boje za desnu ruku. I ostalo: efekti, jacine itd. E sad, za ostale (usnimljene) kanale, nisam vise siguran. Neka proba covek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Vidim da nisi siguran. Sjedni, dva iz zalaganja. Sad se ja malo šalim
![]() Ovo što opisuješ se odnosi kada uz song snimaš jedan ili više kanala. Tada se pamti svaka promjena unutar pjesme ali samo na onim kanalima koje snimaš. Nije potrebno potvrđivati sa EXECUTE i možeš koristiti pauziranje. whaddeva je pitao nešto sasvim drugo i zato se vratimo na temu ako će dodatnih pitanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.11.2006
Mjesto: AUSTRALIA
Downloads: 112
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Yamaha Tyros 2 / Roland Fantom G6 / Fender Stratocaster / Fender Mustang III
Interesi: Muzika / Music / Glazba zovi kako god hoces samo da ima melodiju i harmoniju
![]() |
![]()
Hvala svima na komentarima, poslušaću casperov savjet i probati ponovo. Yamahin manual sam pročitao, i sasvim slobodno mogu reći da od svih proizvođača Roland i Korg pišu daleko najbolje upute. Yamaha je tu na dnu tabele po mojoj skromnoj ocjeni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|