|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Saban Saulic-dodji nam sine u goste malo(H-A)®
A--------------E7--------A-- Sedim u sobi, zimska je noc Hm----------E7------A-- u ruci drzim ocevo pismo Hm-----------E7---------------- pise mi, sine, kad ces nam doc' A--------------------A7-D-Hm dugo te, mili, videli nismoooo Refren Hm--------------------------- Dodji nam sine u goste malo Fism--------------------E-Fism- sada je zima, mi posla nemamo H---------------------------- dodji nam, dodji rodjeni nas Fism--------Am-----H- da te se siti nagledamo A---------------E7-----------A-- Imamo svega, pun nam je dom Hm---------E7-------A-- godina ova rodna je bila Hm----------------E7-------- mozda si zeljan u svetu tom A-----------------------A7-D-Hm- neceg sto ovde na pretek imaaaa A-----------------E7--------A-- Spremice majka kacamak zut Hm---------E7------A-- proje i sira, rakije i vina Hm-----------E7--------- kiseli kupus, pomalo ljut A----------------------A7----D-Hm- i svega drugog za dragog sinaaaaa
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|