Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 15.12.2013, 14:57   #11
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Za 2 meseca je super u odnosu kakvih sve "pocetnika" ima....Sto se mene tice, ako imas bas tih para i nameravas da vezbas, ti slobodno uzmi Pa800/Pa2x/Pa3x kad si se vec dotakao KORG-a, ali bih ti preporucio tipa nesto malo normalnije kao sto je Pa80 recimo, posto se sada ne isplati uzeti Pa50/60, jer je ista cena kao Pa80, a ne mogu da se porede sa njime, pa kao sto neko rece i ako ti jednog dana dosadi, tih ~500e ces moci da vratis kako tako, a ovako uzmes Pa800 i otkud znas kakvo ces razmisljanje da imas za par meseci (ili Nedaj Boze dana) i jednostavno kazes "Ma necu ja sa ovime da se bakcem" i slicno i bacis tih ~1000e tek onako uz vetar....Znaci moj ti je savet da uzmes neku klavijaturu "malo" bolju od ove Yamahe PSR260 sto imas, a da ostatak dajes na nekog profesora ili ako ne, onda jednostavno da ti ostanu u dzep, pa kako budes napredovao, ili ces da dodajes za drugu klavijaturu, ili ces recimo da kupis svoje ozvucenje, pa da radis sa nekim i slicno....Moj savet Pozdrav
Yikwo (15.12.2013)

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije