|
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.08.2008
Downloads: 242
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Polažu Mujo i Haso fiziku na Fakultetu.
Prvi na usmeni ulazi Mujo i profesor mu zadaje zadatak. • Recimo, Mujo, da putuješ vozom i toplo ti je u kupeu. Šta ćeš da uradiš? • Pa, otvorim prozor. • E, odlično. Prozor ima površinu 1.5 m2, kupe ima zapreminu 12 m3, voz juri 80 km/h ka zapadu, duva južni vetar 5 m/s. Za koliko će se izvetriti kupe? Mujo, naravno, nema pojma i padne na ispitu. Izlazi iz kabineta i ispriča Hasi šta je bilo. Sledeći ulazi Haso i profesor opet započinje priču. • Recimo, Haso, da putuješ vozom i toplo je u kupeu. Šta ćeš uraditi? • Skinem sako. • Jako je toplo! • Skinem džemper i košulju! • Strašna vrućina i još ti je toplo! • Skidam pantalone i čarape! Iznerviran profesor počne da besni. • I šta misliš preko od tebe sedi crnac kojem počinje da se diže dok se ti skidaš. Šta onda? • MA MOŽE ME JEBATI CIJELI KUPE ALI JA PROZORA NE OTVARAM! Dodato: Kako babo kaže Dopratio mladić Mujinu ćerku do zgrade i stali pred vrata da još malo prodivane. Stoje oni tako i mladić se nasloni na zgradu, pa reče: • 'Ajde ga malo popuši, stare ti... • Š'a ti je, jes' normalan, more neko naić' - kaže cura. • Ma, brzo ćemo. Znam ja da i ti voliš da ga malo popušiš! • Ma, volim. Nego, naić' će neko od komšija pa će vidit pa reć' babi. Bruka! • Ma, jooj. Haj' stare ti, očas ću, za sekundu... - opet će on. • Ma, nemoj! Rekla sam ti da neću sada - ne da se cura. U tom se otvaraju vrata od zgrade i Mujina mlađa ćerka, sva raščupana, u spavaćici kaže: • Rek'o je babo - ja l' da mu ga ti popušiš, ja l' da mu ga ja popušim, ja l' mati da dođe da mu ga popuši, samo nek' skine više ruku s interfona. Promijenjeno od inajdic (31.05.2011 u 12:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|