Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mikrofoni

Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;)

Alati tema Display Modes
Star 17.01.2011, 20:13   #11
Beethoven
Odomaćeni član

Beethoven's Avatar

Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
Beethoven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Pedja5379

Slazem se potpuno. Mada, c555 bi uvek toplo preporucio ljudima koji ne rade na nekoj skupoj i kvalitetnoj opremi, koji nemaju idealan setup a nemaju ni puno para... Ja imam 2 komada c555 i koristim ih uz bezicnu vezu za ozvucavanje voditelja i tako to. Ali, probao sam ih puno puta da vidim kako izlaze vokali. Na c555 vokal izlazi mnogo tacnije i preciznije, manje ima mogucnosti za smetnju ali na c520 izlazi mnogo mocnije i obojenije, bas onako kako treba da izlazi vokal. Tako da, nije greska ni uzeti c555 kad je jako mali budzet u pitanju. Radi to odlicno za vokale, nema glava da boli... U larmi nekoj, gde treshti neki mixer iz 70-tih godina zajedno sa kutijama istog godista, gde su main kutije pored glava muzicara odshrafljene do daske, gde se roka EQ na sve strane i gde se ne zna ko pije a ko placa, e, tu je odlicno uzeti c555 pre neko c520. Em ne dajes vise para, em, te boli uvo, ukljucis i urlas, nema mikrofonije a najcistije izadjes na razglasu, cistije od onog sa Betom 58 kome se za celu svirku vidi samo guzica jer pokusava da namesti svoj mic da ne mikrofonira.

Pozzz

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije