Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 23.09.2009, 23:00   #8
braun
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
braun befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja ne sviram aranzere , ali znam kad nesto vrijedi. Nema veceg plastikanera od Tyrosa , ali trojka ima odlican sound kao aranzer mada se isto moze komentarisati da je preskup. Ipak se mora uzeti u obzir da u cijenu Pa2X i Audye ulaze cijene evropske proizvodnje. Poredjenje izrade sa Pa50 je nesto sto se stvarno ne moze ni komentarisati , a audio lupovi na trakama su odradjeni na velikom broju svijetskih ritmova i nije bas u povojima. Ne znam koje boje je kolega marco preslusavao , ali piano,organe,sax,brass,gitare i jos mnogo drugih su izvanredno uradjene.Znam da ce te opet drvlje i kamenje , ali poredjenja koja vi nudite su bez osnove. Cijena Ketron Midjay playera je preko 1500 eura . a on je dio Audye ... I dalje mislim da ako ce te svirati narodnjake za sada nema tog smeka, ali morate biti svijesni da se vani ovaj aranzer i te kako dobro prodaje i da ce sigurno jos dosta toga ponuditi.
braun je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
audya, ketron

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije