|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
malo hakeraskih viceva
sta vice programer koji se davi? F1,F1,F1.......... kako haker popravlja auto? izadje iz njega i ponovo udje... razgovaraju dve plavuse *juce sam upoznala pravog programera u klumu *uh *pitao me da idemo kod njega i pristala sam *uhh *cim smo usli poceo je da me skida *uhh *skinuo je sve sa mene,i gacice,i stavio me na sto do PC-ja *ti nosis gacice ---------------------------------------------------------------------- razgovaraju dva programera *e,sinoc samu klubu sreo neku plavusu *uh *odveo sam je kod mene u stan *uhhh *poceo sam da je skidam,i gacice sam joj skinuo *uhhhhh *i naslonim je na sto od PC-ja *ne seri...koji procesor imas hakerska kletva:dabogda ti zena bila OPEN SOURCE razgovaraju dva hakera: *jel znas onaj pogled kod zene,kad joj viri sex iz ociju,kad se vidi da je napaljena,da bi ti dala? *neznam.... *ni ja |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|