Videti jedan post
Star 01.02.2007, 17:22   #2
nikdejan
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Pozdrav Ivane!

Ja se i sam interesujem za Audio PC i pratio sam tvoje postove na "onom" forumu i smatram da su vrlo korisni i realni. Za razliku od Zlatka ti si nepristrasan, zato sto nista ne prodajes. I ja koristim VSampler i mislim isto da je on bolje resenje. Ono sto mi se najvise svidja kod ovog programa, jeste njegova preglednost. U prvoj banci se moze staviti jedan GM set, a u ostalim bankama mogu biti alternative. Postoji neki Papelmedia GM Bank na internetu koji cu nabaviti u skorije vreme. Ima oko 300 megabajta, i planiram da ga koristim kao osnovu, a da kasnije pridodajem neke druge semplove i da menjam one osnovne.
Kod VSamplera mi se isto svidja to sto ne opterecuje puno kompjuter i sto otvara veliki broj poznatih sample formata.
Voleo bih da razmenimo neka iskustva u upotrebi PC-ja za live. Kad te je Zlatko izbrisao posle vase polemike koju sam pratio, bilo mi je zao sto ti se izgubio svaki trag. Ali sad eto tebe opet.
Ako ti nije problem, mozes li ukratko da nam saopstis kako koristis PC za "live" svirku.
Pozdrav i dobrodosao.
  Reply With Quote