Lagane kutije
Kao, prvo, pozdrav svim kolegama i nadam se da cete mi pomoci oko problema, a on je sledeci:
Na zalost, pre izvesnog vremena sam operisao bruh i samim tim zavrsio sam do kraja zivota sa nosenjem teskih stvari pa samim tim i teskih kutija, snagasa i tome sl. Shodno novonastaloj situaciji moram da menjam razglas (necu skroz) ali kutije moram (dusa me boli ali zdravlje je u pitanju). Do sada sam radio na pasivnim FBT MaxX6 u kombinaciji sa suvim SoundCraftom i Phonic Snagasom. Snagas sam zamenio za laksi, ali kutije su mi i dalje teske (Maxx6 su po 25kg) a ja sada smem max 15kg da nosim, pa ako imate neke predloge, predlozite mi pa cemo zajednicki vec nesto iskombinovati.
Da napomenem da imam aranzer i radim eventualno sa pevacicom, pevacem i ponekad sa harmonikasem kad su svadbe u pitanju, Znaci ne velika veselja (do 100-tinak ljudi).
Ono sto mi je zapalo za oko gledajuci forume jeste kombinacija woofera i satelita i to EV Sb122 i Zx1 ali nikad nisam cuo tu kombinaciju pa ako neko ima iskustva sa tom ili slicnom, rado bih cuo misljenje.
Hvala svima koji daju praktican komentar!
|