Videti jedan post
Star 20.08.2009, 13:19   #1
nesa83bg
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 19.11.2008
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
nesa83bg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Lagane kutije

Kao, prvo, pozdrav svim kolegama i nadam se da cete mi pomoci oko problema, a on je sledeci:
Na zalost, pre izvesnog vremena sam operisao bruh i samim tim zavrsio sam do kraja zivota sa nosenjem teskih stvari pa samim tim i teskih kutija, snagasa i tome sl. Shodno novonastaloj situaciji moram da menjam razglas (necu skroz) ali kutije moram (dusa me boli ali zdravlje je u pitanju). Do sada sam radio na pasivnim FBT MaxX6 u kombinaciji sa suvim SoundCraftom i Phonic Snagasom. Snagas sam zamenio za laksi, ali kutije su mi i dalje teske (Maxx6 su po 25kg) a ja sada smem max 15kg da nosim, pa ako imate neke predloge, predlozite mi pa cemo zajednicki vec nesto iskombinovati.
Da napomenem da imam aranzer i radim eventualno sa pevacicom, pevacem i ponekad sa harmonikasem kad su svadbe u pitanju, Znaci ne velika veselja (do 100-tinak ljudi).

Ono sto mi je zapalo za oko gledajuci forume jeste kombinacija woofera i satelita i to EV Sb122 i Zx1 ali nikad nisam cuo tu kombinaciju pa ako neko ima iskustva sa tom ili slicnom, rado bih cuo misljenje.

Hvala svima koji daju praktican komentar!
nesa83bg je offline   Reply With Quote