Tema: Korg Pa 80
Videti jedan post
Star 25.01.2007, 09:08   #6
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Haha ...Ja sam PA50 koji je bio ogreban po ćoškovima zbog proklete tašine farbo vrlo jednostavno...Dakle u Radnji su mi s nekil listićima tražili nijansu (oznaka nijanse je npr N5d ili slično,ne sjećam se napamet) i napune ti sprej...Dođeš kući,staviš oko ogrebotine novine i s velike daljine (tek toliko da koja kap pane na njega) polako pošpricaš...Aja da te napomenem-ako je ogrebotina površinska onda ti pomaže Tripex ili malo manje agresivni GS27 (nekad je bio na TV reklamama)...A ako je duboka ogrebotina,stavi na prst malo silikonskog kita,pomaži preko ogrebotine da ga silikon zapuni,sačekaj da se osuši zatim ovišan kit s prstom skineš (ostaviš ga samo unutar ogrebotine da ti ne viri vani) i pređeš prstom da vidiš dali je zapunjena ogrebotina ravna s okolnom plastikom kućišta...E kad ustanoviš da je to to-uzmeš sprej i isti postupak kako sam ti gore napiso...Eto ja mislim da je to rešenje za tvoj problem...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote