heheh...ispricacu ti ja jednu slicnu pricu koja ce ti reci da si ok momak a ja najveca budala koju je svet video.
-od kad sam poceo da sviram, okupi se drustvo, e aj bane donesi klavijaturu da se zaje*avamo, mi cemo pevati i pijemo i haos...ja reko moze ok..donesem provod u tvoristu rostilj, muzika po 6-7 sati..svima lepo..
i tako je bilo vec nekoliko godina, po par puta godisnje..
u medjuvremenu ja poceo da sviram vikende redovno..
oni kad me pozovu..ja opet odem..sve do pre nekoliko meseci..dogovorio sam sa vlasnikom lokala A**** u novom sadu petak-subotu, stalno..
oni me zovu...aj pravimo rostilj u subotu.
reko ljudi ne mogu u sub sviram aj bar u nedelju..
ma kakvi u subotu mora bice 50 ljudi..
ma kakvi..ma ajde.. ma kakvi..ma ajde..
-reko aj dobro sve samo da ispadnem dobar drugar ko i uvek..

(ISPALJUJEM LOKAL I TRAZIM ZAMENU - retard), al skupite bar po 50 din jer dovlacim i opremu i sve komplet.
-oni onda javljaju da nece ipak praviti, mrzi ih da se okupljaju..reko ok, ja javljam zameni da ne treba, u lokal da ipak dolazim...itd..
-posle 1h ipak javljaju da prave party..ja slepac opet isti postupak samo obrnuto javljam..
-otisao sam svirao..i na kraju sam dobio ca 2000din ..."evo ti kakva si pi*ka nama naplacujes, ne moras ni dolaziti vise"..eto.
-pogodite sta sad misle o meni i pogodite dal me je gazda kafica zvao opet?
-dakle ako nesto ne date ne dajte to od starta! jer posle 1000 usluga 10001 necete moci i ispadate *****.