Tema: Novi Hit :)
Videti jedan post
Star 02.08.2009, 13:46   #28
martinez
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
martinez befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ljudi ja sam počeo da se bavim ovim poslom iz ljubavi prema muzici a sad ga radim zbog ljubavi prma svojoj djeci treba ih othranit i školovat i kad bih mogao kao ova ekipa zarađivati to mi nebi bio problem
ja sam posavac i ovo razumijem evo npr vlašku muziku baš nešto i ne razumijem ali poslušam šumadijske dvojke i sve ostalo slušam jer sve je to neko radio zbog nečeg dali zbog ljubavi prema muzici ili lovi ali radio je
ova vrsta muzike nije ni blizu izvornoj pjesmi posavskoj to je ko današnji zurbo folk i narodna 70-ih
ali prolazi to ljudi vole mara i njen muž rade zajedno ljudi zarađuju i danas više nego iki na estradi bivše yu e sad ko nebi od vas volio zarađivati dobru lovu a bacati kritike na nešto što nerazumiješ nije u redu ono tipa ja sam muzičar i ovo nema veze sa muzikom itd
ja sam prvenstveno otac i cilj mi je zaraditi za porodicu
u petak sam pjevao u zagrebu na jednoj fešti od jednog radija ja sam tamo bio kao gost večeri jer se neke moje pjesme vrete na lokalnim stanicama tog tipa vezano za posavinu
počmem pjevat kao svoj hitić sa tih stanica vidim poneko pjevuši dođe neko i da zapleše
a sve u svemu tuga redam ja par hitova narodnih ništa
i onda kažem burazu pali violinu na klavijaturi daj brzi estam i ljuljaj u tom stilu brale ko da si počeo nešta džabe djelit svi igraju nema mjesta na podiju za igranje i šta reći šta narod voli to mu i daš a ne glumiš zvijezdu ili neznam šta jer ipak kad negdje sviraš nisi tu radi sebe nego radi tih ljudi
martinez je offline   Reply With Quote