reko da se zalim i ja malko da ne mislite kod mene sve superiska
ko sto neki znaju, radim kao obezbedjenje i disponent u jednoj austrijskoj firmi de se istovara /utovara gvozdje, lim itd ...
dolaze soferi iz sve nacije, pa ubacili mene posto sam ja international sa jedne strane a sa druge strane da bi se soferi uplasili mene kad me vide ...

(ovo ne pripada sad bas ovde, jel to treba tamo de se falimo)
i poceli ovi drugovi slovenci da mi turaju dozne pive ispod papira i dokumentacije koje meni potrebne da ih spremam za istovar. oni misle ko nesto daje dodje prvi na red - a nije uopste tako. ja gledam ko je ranije doso taj istovara ranije nema veze kuj odakle dolazi ... tu su i soferi iz bosne, iz srbije,hrvati, makedonci, bugari, poljaci, madjari, letvija, slovakija, ceska, rumuni pa cak i iz turske.
radim u jedan kontajner (kiosk) i otvaram rampe kad dodju s kamionima, ozedneo sam al nemam vise sta da pijem. reko da otvorim jednu dozu pive ... sta imam sve u kese=? lasko pivo 0.5 i jedno malko "sarajevo" ... posto ne smem da pijem kad radim, ne otvaram sebi dozu nego dadnem to jednom svabi da on pije.
u zadnji moment ja njemu kazem da mi sipa malko samo da probam pa da mogu reci da sam pio "sarajevsko" pivo ...probam ja, a ono milina bre! nikad sladje pivo nisam gucneo ... nazalost svaba popio sve a meni dao sam jedan guc
moram da kazem ovim soferima da mi nose jos to sarajevsko pivo, jel je veoma odlicno, barem za mene!