Videti jedan post
Star 19.01.2007, 20:24   #6
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Elvise drugaru taj post sam napiso momku zbog jednog JAKO važnog razloga...Jer vidi ako mu bude sinth normalno radio bez ekrana to znači da je ekran u kvaru...I tako serviser neće moći da mu slaže da je ošo sistem ili matična ploča...I normalno momak će da ušpara na plaćanju jer razlika je u cijeni jedne matične ploče i ekrana...Meni je kod V50-ke (nije davala nikako zvuka) čiča na servisu (Avtotehna-Ljubljana) reko da se ne pojavljiva zvuk pošto je ošo neki IC čip što kontrolira izlazni zvuk iz sintha...Isti sinth sam odnio na praksu gdje mi ga je profesor za 2 tjedna popravio buzašta (trebalo mu vremena za odkrivanje greške pošto je imo i druge obaveze) i reko je samo da su kontakti na elementima oksidirali i nije bilo stika na nekim spojevima ...Znaš da su današnji serviseri (pojedini) veliki lopovi i nalaćivaju za popravak koji uošte nije bio potreban...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote