Vidim da ima mnogo dobrih ljudio i iskrenih pa evo da se i ja predstavim...Zovem se Almir Gerzić rođen 10.06.1985 u Bosanskoj Krupi...Od 1992 živim u Sloveniji-Ljubljana...Da se pohvalim da je moja mati Elvira Gerzić išla u srednju školu sa Mirom Škorić i skupa su pjevale u kafani (zaboravio sam ime) na autobusnoj stanici u Bosanskoj Krupi...Moj otac Sead je bio tada harmonikaš (samouk),oženio moju mater i tako pokvario njenu pjevačku karieru

...Uglavnom sviram od 1993 godine kad sam se upiso u muzičku školu...Od muzičkog obrazovanja imam 6 godina (sa diplomom

.Imam i mlađeg brata Armina koji je solo virtoza na gitari ali je dosta blesav jer je zbog cure presto da svira (Arko ako ovo čitaš moram ti reći da si ispo magarac)...I tako...Trenutno završavam Univerzitet za Telekomunikacije u Ljubljani i svirkom se bavim kao sa hobijem...Jako sam lud na muziku još pogotovo na Južni Vetar...Posedujem Korg Triton Classic,Korg PA1X,Yamaha V50,Roland D-10,Casio CZ230s i vlastito ozvučenje...Moja jako slaba strana je ta da stalno mjenjam klaviature i stalno nešto kupujem,ali toliko volim muziku da ne žalim ni centa što ga potrošim za opremu i instrumente...Eto da ne odužim previše ako sam kome interesantan može me kontaktirati preko MSN-ja...Sve najbolje gazdi Mili,i mojim velikim drugovima sa YU-MIDIja a oni znaju koji su...Pozdrav!