Videti jedan post
Star 24.07.2009, 22:43   #5
BoleroBend
Banovan!

Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
BoleroBend befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

koj ce mi djavo da prelazim granice kad nemam para

OVAKO: sengen zajednica je nezavisna od EU i nema skoro nikakve veze sa
njom, tako da sad ne mozemo ni u neke zem,lje koje nisu u eu.

dakle postoje drzave koje su potpisnice sengenskog sporazuma (island, norveska, malta itd) a nisu clanice EU.

-vidite i sami da su nam jedva ovo dali ne zato sto Evropa ne da, nego ova nasa djubrad neceJU!!!
otvorice se trziste pa sta ce miskovic, delta holding, beko itd..monopolisti koji drze celu zemlju..
-cela nasa vlada bezi od Eu kao djavo od krsta a glavni im je cilj navodno.
ako ode miskovic ko ce izdrzavati stranke i placati administraciju od 2 750 000 zaposlenih.
-maximalno cemo se drzati van EU sve dok nas oni ljudi na silu ne uguraju u nju i kazu "ajde bre ljudi"
mislite li da je toliki problem ratifikovati EU zakone i naci 2 coveka (da ih ne pominjem)...naravno da NE, al tako im odgovara, zato placamo zejtin 114din, meso i sir po 500 itd..i sve para idu znamo gde..
-smatrate li da slovenija slucajno koci hrvatsku, mislite li da srbija ulaze sve napore da nadje odredjene ljude, mislite li da Crna gora ne moze da iskoreni kriminal i korupciju (uslovi za ulazak u EU)??..ee..
-bilo kako bilo svu ovu bagru sa balkana ceka komplet ulaz u EU tek za neku godinu..hteli mi to ili ne.
-sry ako sam cacnuo zabranjenu temu ali to su opste poznate stvari za koje svi znate, i cinjenice zasto je evropa tamo di je, a mi zatvoreni u ovom balkanskom cabru.
uhh..al sam se izduvao sad..hvala svima koji su procitali!
BoleroBend je offline   Reply With Quote