@ Delboy
Teško da će igrat i kod mene. Zadnja eutoutakmica se je kod mene igrala kad je Inter igro protiv Zvezde (popušili 1:3), a i Dinamo nam je te godine uzo Modriča, Čorluku, a i neki istaknutiji igrači su otišli. (Svi današnji asovi su prošli kalenje kod vas u Zrinskom il kod mene u Interu)
A za Maksimir, stari što da ti pričam. Tu netko krade i valja masnu lovu. Do sad je potrošeno preko 200 milja € i još nije stadion gotov. Mislim da su išli gradit novi na laništu (kako su pričali) napšravili bi ga za cca 120 milja i to samo kakav (primjerice od Schalkea je košto 85 milja a jedan od najljepših je).
Ne vjerujem da će igra išta popravit. Njima treba gonič robova. Još se protiv Red BUll Salzburga da igrat, a što onda. Nek naletimo potom na grke jao si ga, a mogli bi ponovno nakon 12 godina protiv Partizana. Tada smo ih sa Žutim nakantali (5:0 u zagrebu), a sad bi mogo bit pakleni revanš. Čujem da Partizan ima pakleno jaku ekipu. Mada nikad ne znaš s ovim našim konjima. Ako im se zamaše s dobrom lovom pred nosom u stanju su pojest i Reala

.
Hebi ga na što je to sve spalo. Nekad se igralo za čast i slavu, a danas ako nema premije za gol ili pobjedu jedva da se vuku po terenu.

Ma poserem se na njih