Hvala puno buraz!!
Eto steta sto je bio pokvaren do sad sam bar mogo 0.01% nauciti danas hehe. Nazvali su me danas i imaju mozda jedan negdje u skladistu, pa ima i sanse da ga sutra doijem da necekam jos 5 dana. A i to sto kazem care, kad si ga dobio, njegovo ga ko ljubimca hehe. I ja jutros kad sam ga izvadio iz kutije, ko malo dijete u sebi cvilim od srece, a nemam blage veze jos nishta na njemu da radim, mada nije bio ispravan. Pa eto ja dosad nikad nisam imao PA seriju. Ja absolutno nemam pojma o PA serijama. Prvi put sam jednu dirao, i to je bilo jutros hehe. Kao sto sam naveo na pocetku ovog thread-a imam do sad samo yamahu psr450 koji je jednostavno djecija igracka na sprema bilo kojoj PA masini, a tek PA1X. Dakle to ce za mene biti visoki skok i sve iz pocetka moram da ga ucim.
Imam nekoliko brzih pitanja za PA1X. Ja vec imam HDD 80GB, nov. U PA1X dakle netreba nikakav kit da se kupi,kao na primjer za pa60? HDD jednostavno se samo stavi u njega, u onu slot gdje ide HDD?
I vidim da je on skoro 22kg tezak. Dakle da trazim neki jak stand za njega? Pogotovo ako cu imat X5D na gornjoj poziciji za solo.
emir, australia
|