Videti jedan post
Star 08.01.2007, 07:10   #9
Emir82
Drugar foruma

Emir82's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2006
Mjesto: Australia
Godina: 43
Downloads: 66
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: PA3X, CZ-230S, itd...
Emir82 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Emir82 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Hvala puno buraz!!

Eto steta sto je bio pokvaren do sad sam bar mogo 0.01% nauciti danas hehe. Nazvali su me danas i imaju mozda jedan negdje u skladistu, pa ima i sanse da ga sutra doijem da necekam jos 5 dana. A i to sto kazem care, kad si ga dobio, njegovo ga ko ljubimca hehe. I ja jutros kad sam ga izvadio iz kutije, ko malo dijete u sebi cvilim od srece, a nemam blage veze jos nishta na njemu da radim, mada nije bio ispravan. Pa eto ja dosad nikad nisam imao PA seriju. Ja absolutno nemam pojma o PA serijama. Prvi put sam jednu dirao, i to je bilo jutros hehe. Kao sto sam naveo na pocetku ovog thread-a imam do sad samo yamahu psr450 koji je jednostavno djecija igracka na sprema bilo kojoj PA masini, a tek PA1X. Dakle to ce za mene biti visoki skok i sve iz pocetka moram da ga ucim.

Imam nekoliko brzih pitanja za PA1X. Ja vec imam HDD 80GB, nov. U PA1X dakle netreba nikakav kit da se kupi,kao na primjer za pa60? HDD jednostavno se samo stavi u njega, u onu slot gdje ide HDD?
I vidim da je on skoro 22kg tezak. Dakle da trazim neki jak stand za njega? Pogotovo ako cu imat X5D na gornjoj poziciji za solo.

emir, australia
Emir82 je offline   Reply With Quote