Videti jedan post
Star 05.01.2007, 11:33   #22
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od blusa
tranzit: kad lupas toliko hajde daj mi 2 nacina za pravljenje
terci. Znaci daj mi postupke za rad normalnim putem i daj napisi
mi nacin sto se radu u Ensemble.

Kad vec znas nebi trebo da ti bude frka da napises OK.
A za tvoju informaciju neke terce uradjene u ensemble zvuce
cak i bolje od uradjenih ovako ako nisi znao, a ti mozes da
stojis iza cega hoces to ti je istina.
Kako to ti saobracas na forumu, odakle ti pravo da kazes da lupam. Malo dobrog domaceg vaspitanja ne bi bilo na odmet.
Ja tebe nisam nijednom rijecju uvrijedio. Prvo, terca ne moze da zvuci bolje ili gore ili najbolje nego moze da bude tacna ili netacna i tu nema sta dalje da se razglaba. Putem Ensemble je NEMOGUCE uraditi POTPUNO ispravnu tercu ni u jednom tonalitetu pa ni u Amolu ili Dmolu. Provjerite svi koji tvrdite suprotno, te Ensemble terce ton po ton i odmah ce vam biti jasno da to ne pije vode koroz cijelu skalu. Mozda ipak predhodno treba osvjeziti znanje iz teorije muzike pa se podsjetiti sta je to uopste terca.
Sta ima da ti nabrajam koji su to nacini za dobijanje terce, to vise i ptice znaju. Jedna je Drum Kit metoda a druga putem Midi kabla.... za trecu, cetvrtu, petu... ne znam. Niti sam ja pronasao toplu vodu sa tim a ni ti sa tom tvojom toboznjom Ensemble tercom. Kako da ti napisem bolan, kako se rade Ensemble terce, kad sam ti vec rekao da to nije terca i da je to NEMOGUCE i da ti to samo mislis da je terca. Ti iszgleda ne citas postove pazljivo. De kad vec ulazis u diskusiju sa nekim, bar procitaj sta je taj napisao i molim te bez daljih uvreda jer ni ja tebe ne vrijedjam.
tranzit je offline